1. Bevezetés

    Üdvözöljük az IMMOCORSO Nemzetközi Ingatlanközvetítő Ügynökség (“mi,” “minket,” “miénk”) honlapján. Ezek a Felhasználási Feltételek (“Feltételek”) szabályozzák a honlapunk, az immocorso.com (“Weboldal”) használatát. A Weboldal elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy betartja és magára nézve kötelezőnek ismeri el ezen Feltételeket. Ha nem ért egyet a Feltételek bármely részével, ne használja a Weboldalunkat.

    Szolgáltatások

    Weboldalunk információkat nyújt eladó vagy kiadó ingatlanokról, valamint kapcsolódó ingatlanszolgáltatásokról. Arra törekszünk, hogy a Weboldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, de nem garantáljuk az információk teljességét, pontosságát vagy megbízhatóságát.

    Felhasználói Kötelezettségek

    • Ön vállalja, hogy a Weboldalt minden vonatkozó jogszabálynak és előírásnak megfelelően használja.
    • Ön nem használhatja a Weboldalt vírusok, trójai programok, férgek, logikai bombák vagy más rosszindulatú vagy technológiailag káros anyagok bevezetésére.
    • Ön nem kísérelheti meg a jogosulatlan hozzáférést a Weboldalunkhoz, a Weboldal tárolására szolgáló szerverhez vagy bármely szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz, amely a Weboldalhoz kapcsolódik.

    Szellemi Tulajdon

    A Weboldalon található minden tartalom, beleértve a szöveget, grafikákat, logókat, képeket és szoftvereket, az IMMOCORSO Nemzetközi Ingatlanközvetítő Ügynökség vagy tartalomszállítói tulajdonát képezik, és szellemi tulajdonjogi törvények védik. A Weboldalon található tartalmakat nem reprodukálhatja, terjesztheti vagy hozhat létre belőlük származékos műveket előzetes írásos engedélyünk nélkül.

    Felelősség Korlátozása

    A törvény által megengedett legnagyobb mértékben az IMMOCORSO Nemzetközi Ingatlanközvetítő Ügynökség nem vonható felelősségre semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy következményes kárért, amely a Weboldal használatából vagy a Weboldalon nyújtott információkból ered.

    Harmadik Fél Linkek

    Weboldalunk harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket tartalmazhat, amelyeket nem mi irányítunk vagy üzemeltetünk. Nem vállalunk felelősséget ezeknek a harmadik fél weboldalaknak a tartalmáért vagy adatvédelmi gyakorlatáért. A harmadik fél weboldalak használata saját kockázatára történik.

    Adatvédelmi Irányelvek

    Weboldalunk használatát az Adatvédelmi Irányelveink is szabályozzák, amelyeket itt találhat meg. A Weboldal használatával Ön hozzájárul adatai feldolgozásához az Adatvédelmi Irányelveinkkel összhangban.

    Feltételek Változása

    Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezen Feltételeket. Bármilyen változtatás azonnal hatályba lép, amint azt a Weboldalon közzétesszük. A Weboldal további használata a változások után az új Feltételek elfogadását jelenti.

    Irányadó Jog

    Ezen Feltételeket az osztrák jog szabályozza és annak megfelelően értelmezik. Az ezen Feltételekből eredő vagy azokkal kapcsolatos vitákra az osztrák bíróságok kizárólagos joghatósága vonatkozik.

    Kapcsolatfelvételi Információk

    Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van ezen Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

    IMMOCORSO Nemzetközi Ingatlanközvetítő Ügynökség
    IMMOCORSO Immobilien GmbH

    Fischerweg 2, 9551 Bodensdorf, Karintia, AUSZTRIA
    Email: info@immocorso.hu
    Telefon: +43 664 3542995