Látványos Tengerparti Lakóház Tágas Kerttel és Telekkel Jezerában, Tisno

Üdvözöljük jövőbeli befektetésében vagy álmai otthonában a bájos Jezera tengerparti faluban, Tisno! Ez a lenyűgöző lakóház, amely mindössze 400 méterre található a csillogó Adriai-tengertől, hihetetlen lehetőséget kínál bőséges térrel és kiemelkedő jellemzőkkel.

Ingatlan Áttekintés

Ez a nagyszerű két szintes villa 11 gondosan megtervezett lakóegységet tartalmaz, amely ideális választás mind személyes használatra, mind nyereséges bérbeadásra. Az elrendezés az alábbiakat tartalmazza:

  • Földszint: 3 tágas apartman közös terasszal, tökéletes a mediterrán éghajlat élvezetéhez.
  • Első Emelet: 7 kényelmes szoba, mindegyik saját privát erkéllyel, lenyűgöző kilátással és bőséges kültéri hellyel.
  • Második Emelet: Egy luxus két hálószobás apartman, nagy terasszal, amely panorámás kilátást nyújt a tengerre és a lélegzetelállító Kornati-szigetekre.

Minden egység gondosan megtervezett a kényelem és a privát szféra biztosítása érdekében, minden szobához saját erkély tartozik. A földszinti apartmanok közösségi terasszal rendelkeznek, míg a tetőtéri apartman egy tágas terasszal rendelkezik, amely ideális szórakoztatásra.

Kültéri Kényelmi Szolgáltatások

Az ingatlan egy gyönyörűen karbantartott kert közepén helyezkedik el, beépített grillezővel és fedett terasszal, étkezőasztalokkal, amely ideális rendezvényekhez vagy családi és baráti pihenésekhez. A nagy telek számos jármű számára biztosít parkolóhelyet, és lehetőség van egy privát medence telepítésére is.

További Jellemzők:

  • Közművek: Teljesen felszerelt elektromossággal, városi vízellátással, fűtési rendszerrel, légkondicionálással és szellőztetéssel.
  • Engedélyek: Építési engedély, tulajdoni dokumentumok, használati engedély és energetikai tanúsítvány (jelenleg folyamatban).
  • Parkolás: Több mint 7 kijelölt parkolóhely.
  • Kert: Gondozott kert területtel beépített grillezővel és étkezési hellyel.

Közeli Szolgáltatások:

  • Postai Szolgáltatás
  • Bank
  • Szupermarket

Helyszíni Előnyök:

A festői Jezera faluban, Tisno közelében elhelyezkedő ingatlan nyugodt menedéket kínál, miközben kényelmes közelségben van az alapvető szolgáltatásokhoz. Élvezze a nyugodt légkört és az egyszerű hozzáférést a gyönyörű strandokhoz, helyi boltokhoz és étkezési lehetőségekhez.

Akár nyereséges befektetést, akár tágas családi menedéket keres, ez a lakóház Jezerában kényelmet és bájt ígér Horvátország egyik legkeresettebb tengerparti régiójában.


Jezera, Tisno Bemutatása

Helyszín: Jezera, Tisno, Horvátország

Tisno, a lenyűgöző dalmát partvidéken elhelyezkedő festői város, híres gazdag történelemről, vibráló kultúráról és gyönyörű mediterrán tájakról. A terület kristálytiszta vizekkel, bájos régi utcákkal és barátságos légkörrel rendelkezik.

Tisno Főbb Kiemelkedések:

  • Természeti Szépség: A régió híres érintetlen strandjairól, buja zöldterületeiről és a közeli Kornati-szigetekről, amelyek ideálisak vitorlázáshoz, búvárkodáshoz és felfedezéshez.
  • Helyi Kultúra: Tisno ötvözi a hagyományos horvát bájt a modern kényelmi szolgáltatásokkal. Tapasztalja meg a helyi fesztiválokat, ízletes ételeket és a lakosok barátságos hozzáállását.
  • Hozzáférhetőség: Jól kapcsolódik az úton és tengeren, könnyen elérhető a fő horvát városokból és nemzetközi desztinációkból.

Ideális elhelyezkedésével, gazdag kulturális örökségével és lenyűgöző természeti szépségével Tisno a tökéletes hely a horvát tengerparti élet legjavának megélésére.

Térkép