Luxus Tengerparti Otthon Šibenikben: Egy Idilli Tengerparti Menedék

Fedezze fel a tengerparti luxus csúcsát ezzel a gyönyörűen megtervezett otthonnal a bájos Mandalina negyedben, Šibenikben. Csak 39 méterre az Adriától, ez a lenyűgöző villa páratlan tengeri kilátást és nyugodt életstílust kínál Horvátország gyönyörű dalmát partvidékének egyik legkeresettebb helyén.

Ingatlan Jellemzők:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Az ingatlan a tengertől a második sorban helyezkedik el, így közel van a vízhez, ugyanakkor nyugodt lakóövezetben található.
  • Földszint: A 71,99 m²-es földszint egy nyitott nappali teret kínál, amely magában foglal egy tágas nappalit, modern konyhát, étkezőt és egy kényelmes hálószobát. Egy jól felszerelt fürdőszoba és egy további WC biztosítja a kényelmet, míg egy fedett átjáró zavartalan beltéri és kültéri élettel rendelkezik.
  • Első Emelet: A felső szinten, amely 75,15 m²-es, három elegánsan kialakított hálószoba található, köztük egy saját fürdőszobával rendelkező fő hálószoba. Az első emeleten egy kellemes erkély is helyet kapott, amely tökéletes a reggeli kávé vagy a naplemente élvezetéhez, valamint egy belső lépcsőház és egy további fürdőszoba.
  • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre, amely akár 4 jármű számára is elegendő, biztosítva a kényelmet és egyszerűsítve a lakók és vendégek életét.
  • Kiegészítő Kényelmi Szolgáltatások: Az ingatlan alapvető közművekkel rendelkezik, beleértve az elektromosságot, a városi vízellátást és a légkondicionálást. Új energetikai tanúsítvány folyamatban van, amely biztosítja a hatékonyságot és a modern szabványokat.

Közösség és Közeli Attrakciók:

  • Távolság a Tengertől: Csak 39 méterre a tiszta partvonalról, ez az otthon azonnali hozzáférést biztosít a kristálytiszta vizekhez és a lenyűgöző tengeri tájhoz.
  • Helyi Szolgáltatások: Az ingatlan kényelmesen közel található játszóterekhez, boltokhoz és egyéb alapvető szolgáltatásokhoz, ami kényelmessé és élvezetessé teszi a mindennapi életet.
  • Elérhetőség: A ház könnyen megközelíthető jól karbantartott aszfaltozott utakon, biztosítva a zökkenőmentes közlekedést a területen belül és kívül.

Miért Fogja Szeretni:

Ez az ingatlan nem csupán egy ház; egy kapu a luxus tengerparti életstílushoz. Kiváló elhelyezkedésével, elegáns dizájnjával és a tenger közelségével ez az otthon egyedülálló lehetőséget kínál Šibenik vibráló tengerparti életének megtapasztalására. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokba vegye ezt a kivételes villát, és merüljön el Horvátország dalmát partvidékének szépségében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy időpontot egyeztessen a megtekintéshez, és tegye ezt az álomotthont a sajátjává!

Térkép