Kivételes Tengerparti Villa Lélegzetelállító Tengerre Néző Kilátással Tisnóban

Fedezze fel ezt a páratlan lehetőséget, hogy birtokába kerülhessen egy csodálatos villának, amely lélegzetelállító kilátást nyújt az Adriai-tengerre a festői Tisnó városában. Ez a lenyűgöző ingatlan a nyugalom és a kényelem tökéletes keverékét kínálja, mindössze 120 méterre a csillogó vizektől és egy rövid sétára a vibráló városközponttól.

Ingatlan Jellemzői:

  • Tágas Élettér: Ez a bájos villa három szinten terül el, összesen 384 m² lakóterülettel, amely tökéletes relaxációra és szórakoztatásra egyaránt.
  • Szállás: A villa öt hálószobát és négy fürdőszobát kínál, három jól felszerelt lakóegységben elosztva. Minden egység gyönyörű tengerre néző kilátással rendelkezik, biztosítva, hogy minden szoba természetes fényben és nyugodt panorámában részesüljön.
  • Földszint: Kényelmes nappalit tartalmaz konyhával és étkezővel, két hálószobát, egy fürdőszobát és egy privát teraszt.
  • Első Emelet: Külső lépcsőn keresztül megközelíthető, ez a szint két külön egységet tartalmaz. Az első egység bejárati hallal, konyhával, két hálószobával, fürdőszobával és részben fedett terasszal rendelkezik. A második egység egy nappalit kínál konyhával és étkezővel, egy hálószobát és egy fürdőszobát.
  • Második Emelet: A garázs és egy nyitott terasz található itt, amely ideális a part menti panorámás kilátások élvezetéhez.

Az ingatlan mediterrán stílusban szépen karbantartott, ami tovább fokozza a villa összhatását. Továbbá, egy koncepcionális projekt a jövőbeni bővítésre már rendelkezésre áll, így lehetőséget biztosít a jövőbeni befektetésre vagy testreszabásra.

További Jellemzők:

  • Parkolás: Két dedikált parkolóhely és egy garázs.
  • Közművek: Villamos energia, városi vízellátás és légkondicionálás.
  • Dokumentumok: Építési engedély, tulajdonjogi bizonyítvány és használati engedély. Az energiatanúsítvány jelenleg folyamatban van.

Közelben Elérhető Szolgáltatások:

  • Tenger Közelsége: Csak 120 méterre a vízparttól.
  • Helyi Szolgáltatások: Közel boltokhoz, tömegközlekedéshez és egyéb alapvető szolgáltatásokhoz.

Befektetési Lehetőség: Ez az ingatlan egyedülálló befektetési lehetőséget jelent, ötvözve a luxust, a potenciált és a prémium helyszínt. Akár gyönyörű családi otthont, akár üdülőhelyet vagy jövedelmező bérbeadási lehetőséget keres, ez a villa eleganciával és bájjal felel meg minden kritériumnak.

Öleljen át a tengerparti életstílust, és tegye ezt a spektakuláris villát új otthonává Tisnóban.

Térkép