Álmai Családi Otthona Napos Friedburgban – Most Elérhető!

Helyszín: 5211 Friedburg/Lengau
Ár: €960,000

Élje át a luxus életérzést ebben a vibráló, modern családi otthonban, amely az idilli és napfényes Friedburg városában található. Ez a különleges ingatlan 2014 és 2015 között épült, masszív szerkezetben, teljes hőszigeteléssel, és körülbelül 252 m² lakóterületet kínál egy 678 m²-es telken.

Főbb jellemzők:

Tágas elrendezés:

  • Földszint: Hívogató előtér, háztartási helyiség, vendég WC, stúdió/iroda, és egy stílusos, nyitott terű nappali/étkező terület magas színvonalú konyhával és kandallóval. A földszinten található egy önálló vendég lakosztály is, amely nappali-hálószobával és saját fürdőszobával rendelkezik.
  • Emelet: Pihenjen a tágas nappaliban, amely teraszkapcsolattal rendelkezik, két nagy hálószobában, amelyekhez gardróbszoba tartozik, és egy luxus fürdőszobában, ahol szabadon álló kád várja.

Magas minőségű belső terek: Színes epoxigyanta padlóburkolatok, modern konyha beépített készülékekkel, háromrétegű üvegezésű ablakok és elektromos redőnyök. A bútorok és világítótestek opcionálisan elérhetők.

Kényelem és praktikum: Padlófűtés hőszivattyúval, valamint egy hangulatos kandalló a hidegebb hónapokra. A dupla garázs bőséges parkolási lehetőséget biztosít.

Infrastruktúra:

  • 550 méteren belül helyezkedik el a helyi középiskola.
  • 7 percre autóval Straßwalchentől és 35 percre Salzburgtól, biztosítva a kényelmes hozzáférést a bevásárláshoz, oktatáshoz és szabadidős tevékenységekhez.
  • Közeli tavak és rekreációs területek, ideális természetkedvelőknek.

További információ:

Bizonyos beruházások szükségesek, mint például a terasz korlátok és a medence befejezése, amelyek a vevő felelőssége.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy megvásárolja álmai otthonát Friedburg egyik legkeresettebb helyén! További részletekért vagy megtekintéshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

Térkép