Luxusvilla Medencével és Tópanorámával Klagenfurt Közelében

Bemutatjuk ezt a csodálatos új ingatlanfejlesztést a Wörthi-tó nyugodt északi partján – egy atrium stílusú villa, amely páratlan luxust és lélegzetelállító kilátást kínál. A villa egy kiemelkedő helyszínen helyezkedik el, biztosítva a tó és a környező hegyek széles látókörét, így tökéletes menedéket nyújt azoknak, akik nyugalomra és eleganciára vágynak.

Főbb Jellemzők:

  • Elhelyezkedés: A villa egy kis dombon helyezkedik el a Wörthi-tó északi partján, lenyűgöző kilátást biztosítva a tóra és a környező tájra.
  • Tervezés és Elrendezés: A villa a luxus és exkluzivitás hangsúlyozásával készült. Körülbelül 335 m² életteret kínál egy mintegy 1 100 m²-es telken. Az ingatlan több szobát tartalmaz, és a vevő igényei szerint testre szabható az elrendezés.
  • Szolgáltatások: Az ingatlan prémium szolgáltatásokkal rendelkezik, többek között egy privát medencével, elegáns kerttel és egy terasszal, amely a kültéri pihenést szolgálja. Emellett egy fűtött feljáró biztosítja a kényelmes hozzáférést még télen is.
  • Infrastruktúra: A villa kényelmesen elhelyezkedik, mindössze 4-5 perc sétára a nyilvános tóhozzáféréstől, és jól kapcsolódik a tömegközlekedéshez, így könnyen elérhetők a közeli városok, például Klagenfurt.
  • Állapot: Az ingatlan jelenleg elérhető vásárlásra 2 480 000 €-ért, és a befejezési dátumok, valamint további testreszabási lehetőségek kérésre rendelkezésre állnak.

Azok számára, akik egy luxus ingatlant keresnek lenyűgöző kilátásokkal és modern kényelmi funkciókkal, ez a villa ritka lehetőséget kínál Ausztria egyik legkeresettebb helyszínén.

Térkép