Luxus Vízi Fekvésű 3-Hálószobás Apartmanok a SeaHaven-ben, Dubai Marinán

Befejezés: 2026 negyedik negyedéve
Fejlesztő: Sobha Realty, ismert a prémium, luxus fejlesztéseiről.

Gondosan Kialakított Luxus Életstílus

Dubai Marina szívében található a Sky Edition a Sobha Seahaven-ben, amely új szintre emeli a vízparti életet. Ez az exkluzív, csak meghívásos alapon elérhető 3-hálószobás apartmanokból álló kollekció lenyűgöző, 270 fokos kilátást kínál, amely magában foglalja a Dubai Harbour-t, a marinát, a csillogó tengert és a káprázatos városi látképet. Minden lakás egy műalkotás, gondosan kialakított bútorokkal és részletes kidolgozással, amelyek eleganciát és kifinomultságot sugároznak (a bútorok nem tartoznak a vételárba).

Építészeti Csoda

A Sobha Seahaven három tornya ultra-modern, tengeri vonalú dizájnnal rendelkezik, amelyeket a luxusjachtok, a szél és a tenger ihletett. A dinamikus építészet vizuális élményt nyújt, amely az első pillantásra megragadja a figyelmet. Az első torony, amely 67 emelet magas, teljesen felszerelt konyhákkal rendelkezik, amelyek Miele kiegészítőkkel, márvánnyal és szilárd felületű pultokkal vannak felszerelve, okos otthoni rendszerekkel és csúcstechnológiás berendezésekkel kiegészítve.

Exkluzív Szolgáltatások

A lakók világszínvonalú szolgáltatásokat élvezhetnek, többek között:

  • Infinity medence panorámás kilátással
  • Sportlétesítmények, beleértve jóga, aerobik és gördeszkapark zónákat
  • Egészségklub, szauna és gőzfürdő
  • Portaszolgálat és inasszolgáltatások
  • Állatbarát zónák

Rugalmas Fizetési Terv

Egy rugalmas fizetési terv révén még elérhetőbbé válik ennek a luxusnak a megszerzése.

Prémium Elhelyezkedés

A Sobha Seahaven stratégiai helyen, a Dubai Harbour bejáratánál található, könnyű hozzáférést biztosítva a Sheikh Zayed úthoz. A legfontosabb célpontok, mint Dubai belvárosa, Burj Khalifa, a Dubai Mall és a Business Bay mindössze 20 perces autóútra vannak. A fejlesztés közelében találhatók exkluzív éttermek is, mint a Dinner In The Sky, Maya Mexican Kitchen + Bar és a Bellavista.

Család és Szabadidő

A közelben található családbarát látványosságok közé tartozik az Aquaventure Waterpark a Palm Jumeirah-n, amely több mint 105 csúszdát kínál, valamint a The Lost Chambers Akvárium, ahol 65 000 tengeri élőlény látható. A sportkedvelők a Skydive Dubai-n próbálhatják ki a tandem ejtőernyős ugrást, beltéri ejtőernyőzést és a girokopter repüléseket.

Befektetési Lehetőség

A Sobha Seahaven-be történő befektetés, amely minimális befektetéssel AED 2 milliótól (500 000 €) elérhető, lehetőséget nyújt egy tízéves megújítható Golden UAE vízum igénylésére, amennyiben Ön birtokolja az ingatlant.

Árak

  • 3-hálószobás apartmanok: AED 21,1 milliótól (5.268.000 €)
  • 4-hálószobás apartmanok: kérésre

Elhelyezkedés Főbb Jellemzői

  • Közelség két nemzetközi repülőtérhez
  • Közeli bevásárlóközpont és exkluzív éttermek
  • Közel az nemzetközi hajózási terminálhoz és az Ain Dubai-hoz
  • Nyilvános strandok és szabadidős szórakozási lehetőségek
  • Élénk marina és kikötő

Élje át a luxus életstílus csúcsát a Sobha Seahaven-ben, ahol minden részlet tökéletesre van hangolva, hogy páratlan életminőséget biztosítson Dubai Marina szívében.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma a szabad lakásokért, és tegye meg az első lépést álmai vízparti otthona felé!

Térkép