Lenyűgöző Penthouse Medencével és Tengerparti Kilátással Primoštenben

Fedezze fel a luxus életstílust a legmagasabb szinten ezzel a kivételes penthouse-zal Primoštenben, Horvátország egyik legkeresettebb tengerparti célpontján. Mindössze 500 méterre a türkizkék Adriai-tengertől, ez az új építésű penthouse páratlan eleganciát és kényelmet kínál.

Ingatlan Kiemelések:

  • Tágas Élettér: A 263,27 m²-nyi gondosan megtervezett belső tér nyitott nappalit, modern konyhát és étkező teret tartalmaz, amelyek harmonikusan integrálódnak egymással.
  • Privát Medence és Terasz: Élvezze a pihenést saját privát medencéjében és napozóteraszon, lenyűgöző panorámás kilátással a csillogó tengerre.
  • Három Luxus Hálószoba: A penthouse három tágas hálószobával rendelkezik, mindegyik a magánélet és kényelem maximális biztosítására tervezve.
  • Három Elegáns Fürdőszoba: Magában foglal egy fő fürdőszobát, egy saját fürdőszobát és egy további fürdőszobát szaunával, hogy a relaxáció teljes élményét nyújtsa.
  • További Jellemzők: Kényelmes loggia, bőséges tárolóhely és egy dedikált garázs két gépjármű számára, plusz egy további parkolóhely a vendégek részére.

Épület és Kényelmi Szolgáltatások:

  • Magas Minőségű Befejezés: Az ingatlan a legfinomabb anyagokat és befejezéseket kínál, biztosítva a magas színvonalú luxust és tartósságot.
  • Modern Infrastruktúra: Fűtési, hűtési és szellőztető rendszerek biztosítják az egész évi kényelmet.
  • Új Építés: Az épület 2024-ben készült el, és hét exkluzív lakást tartalmaz.

Regionális Vonzereje:

Primošten egy festői város, amely híres bájos óvárosáról és lélegzetelállító tengerpartjáról, és a dalmát régió gyöngyszeme. Kristálytiszta vizeivel, érintetlen strandjaival és meleg mediterrán éghajlatával ideális hely azok számára, akik pihenésre és kalandra egyaránt vágynak. A város vibráló kulturális élettel, ízletes helyi ételekkel és barátságos közösségi légkörrel rendelkezik.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy darabot a paradicsomból. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy egyeztessen egy megtekintést, és tapasztalja meg személyesen ennek a kivételes penthouse-nak a luxusát és szépségét Primoštenben.

Térkép