Kivételes Tengerparti Luxuslakás Tisnóban

Lépjen be a tengerparti luxus világába ezzel a lenyűgöző földszinti lakással, amely csupán 50 méterre található a kristálytiszta strandtól Tisno szívében. Ez a gyönyörűen berendezett, 2 hálószobás, 1 fürdőszobás lakás ritka lehetőséget kínál arra, hogy birtokba vegye a paradicsom egy darabját Horvátország egyik legkeresettebb helyszínén.

Az exkluzív épületben, amely mindössze négy lakásból áll, ez a elegáns otthon egy nyitott terű nappalit kínál, amely harmonikusan integrálja a nappalit, az étkezőt és a konyhát, így ideális helyet teremt a pihenésre és a szórakozásra. Élvezze a lélegzetelállító tengerparti kilátást a nappali kényelméből, vagy pihenjen a 20 m²-es nyugodt kertben, amely tökéletes kültéri étkezésekhez vagy napozáshoz.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Csak 50 méterre a strandtól
  • Luxus Belső Terek: Elektromos padlófűtés és légkondicionálás minden fő helyiségben
  • Exkluzív Épület: Földszinti lakás egy kis, felsőkategóriás rezidenciában
  • Privát Kert: 20 m²-es kert kizárólagos használatra
  • Parkolás: Tartalmaz egy 15 m²-es garázshelyet
  • Modern Kényelem: Energiahatékony megoldások és városi vízellátás

Regionális Különlegességek:

Tisno híres idilli tengerparti bájáról és vibráló légköréről. Ez a festői város, amely a csillogó Adriai-tenger partján helyezkedik el, a horvát kultúra és a modern kényelmi szolgáltatások keverékét kínálja. Varázslatos vízpartjával, ínycsiklandó helyi éttermeivel és a lenyűgöző Kornati-szigetek közelségével Tisno tökéletes keverékét nyújtja a pihenésnek és a kalandnak.

Akár a festői sétányokon sétál, a közeli szigeteket fedezi fel, vagy egyszerűen csak élvezi a nyugodt strandhangulatot, Tisno egy olyan célpont, amely mind a nyugalmat, mind az izgalmat ígéri. Ez az ingatlan megtestesíti a luxus életstílust Horvátország partvidékének egyik legszebb helyszínén.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy luxus tengerparti menedéket Tisnóban.

Térkép