Vízparti Üdülőház Eladó Gyékényesen!

Ingatlan Típusa: Vízparti Üdülőház
Méret: 55 m², Telek: 100 m², Hálószobák: 1

Helyszín: 8851 Gyékényes
Gyékényes egy falu Somogy megyében, Magyarországon, a horvát határ közelében. Vasútállomása fontos átkelőpont Horvátországba.

Leírás
Vásároljon egy két szintes vízparti üdülőházat a Gyékényesi Horgásztó „A” szektorában. Az ingatlan saját mólóval rendelkezik, ami ideálissá teszi a horgászatra és a nyugodt pihenésre. Ez a terület sokkal csendesebb és nyugodtabb, mint a tó többi szektora.

A Gyékényesi-tó Magyarország délnyugati részén, Somogy megyében található, és az egyik legszebb természetes kincs a régióban. A tó területe körülbelül 150 hektár, és festői kilátást kínál a látogatók számára. Kiváló hely horgászatra és csónakázásra, ahol különféle halfajok, például ponty és süllő találhatók.

Gyékényes falu, amely a tó mellett helyezkedik el, különféle szálláslehetőségeket és éttermeket kínál, biztosítva a kényelmes tartózkodást a látogatók számára. Összességében a Gyékényesi-tó egy csodálatos természetes paradicsom, tökéletes a pihenésre és rekreációra.

A szigetelt épület földszintjén konyha, fürdőszoba WC-vel, és egy kis nappali található. Az emeleti szinten egy hálószoba, egy WC és egy terasz található a további kényelem érdekében. Az ingatlan a utca felől és a mólóról is megközelíthető, így könnyen elérhető.

Az üdülőház víz-, villany-, szennyvíz- és gázcsatlakozásokkal rendelkezik, valamint redőnyös ablakokkal, amelyek kellemes árnyékolást biztosítanak.

Az ingatlan azonnal rendelkezésre áll, tehermentes, és parkolási lehetőséget kínál közvetlenül az épület mögött.

Ár: 164.900 EUR
Jutalék: 3% + ÁFA

Térkép