VIDÉKI HÁZ ELADÓ SZLOVÉNIÁBAN, LENDAVA KÖZELÉBEN!

Ár: 208.000 € Jutalék: 3% + ÁFA

Fedezze fel Szlovénia báját ebben a csodálatos házban, amely közel található termálfürdőkhöz és a magyar határhoz. Ez a kétlakásos ingatlan tökéletes választás azoknak, akik nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni, könnyű közlekedési lehetőségekkel.

Kiváló Elhelyezkedés

A ház egy zsákutca végén helyezkedik el egy csendes, zöld területen, kelet-, dél- és délnyugati fekvésű kerttel, lenyűgöző tájképi kilátással. Kiváló közúti kapcsolatokkal rendelkezik bevásárlóközpontokhoz, benzinkutakhoz és orvosi rendelőkhöz, mindössze 3 percre.

Tágas Lakótér

Az ingatlan két különálló lakást kínál, összesen 130 m²-en, valamint öt tárolóhelyiséget, amelyek közül három zárt (az egyik garázsként használható), és két félig nyitott tárolóhely található a kertben. A telek területe körülbelül 1000 négyzetméter.

Modern Infrastruktúra

Az ingatlan minden szükséges kényelmi szolgáltatással rendelkezik: villany, víz, szennyvíz, tartályos gáz és internet kapcsolat.

Közeli Szolgáltatások

Egészség és Wellness: Mindössze három percnyire találhatóak orvosi rendelők, fitneszközpont, wellness központok, szépségszalonok, fodrászatok és gyógyvizes termálfürdők. Természet Közelsége: Az ingatlant erdők, rétek és mezők veszik körül, ideális a pihenéshez és a természet élvezetéhez. Értéknövekedés: A szlovén ingatlanpiac stabil és folyamatosan növekszik, hosszú távú megtérülést biztosítva befektetésének. Béke és Magánélet: Csak egy szomszéddal az ingatlan maximális nyugalmat és magánéletet biztosít lakóinak.

Gazdag Gyümölcsös

A szőlőskert 4 méter széles és 30,60 méter hosszú, tele különféle gyümölcsfákkal: egy nagy diófa, két cseresznyefa (egy nagy), öt almafa, három őszibarackfa, három szilvafa, négy körtefa és egy tulipánfa. A virágoskertben málnabokrok, nárciszok, hóvirágok és díszsövények találhatók.

További Jellemzők

Új Ablakok: A ház műanyag, hő- és hangszigetelt ablakokkal rendelkezik, biztosítva a csendet és kényelmet. Kiváló Fűtés: Gáz központi fűtés és Buderus kazán biztosítja a meleg otthont. Felújított Tető: A tetőszerkezet kiváló állapotban van, néhány éve új cserép került rá.

Közeli Szabadidős Lehetőségek

Wellness hotel, termálfürdők, strand és sportközpont mind a közelben találhatók. A horvát határ mindössze 10 percnyire van.

Térkép