Elérhető Építési Telek Csodás Hegyi Kilátással Villach és Olaszország Közelségében

Napfényes Építési Telkek Hegyi Kilátással a Dobratsch Lába Járatánál – CSAK 2 DARAB MARADT!

Ingatlan Leírása: Üdvözöljük az álmai otthona felépítésére vonatkozó egyedülálló lehetőségében! 6 exkluzív építési telket kínálunk Nötschben, egy napfényes és nyugodt közösségben, ahol lenyűgöző kilátás nyílik a grandiózus Dobratsch hegyre. Ezek a telkek lakóépítés céljára vannak kijelölve, és ideális alapot nyújtanak egyedi családi otthona megvalósításához. Az építési terület mutatója (GFZ) nyitott építés esetén 0,4 a tervezési terv szerint. Nincs kötelező építési időpont, így bőséges idő áll rendelkezésére az ideális lakóterület megtervezésére és megvalósítására. Egy családi ház esetén akár két emeletet is építhet.

Miért Válassza Ezekt a Telekeket? Ragadja meg ezt a kivételes lehetőséget, hogy álmai otthonát egy idilli környezetben valósíthassa meg, lélegzetelállító hegyi panorámákkal. A tágas telkméretek és a tervezési rugalmasság lehetővé teszi, hogy az Ön elképzelései szerint alakítsa ki családi otthonát. Élvezze a hely nyugalmát és szépségét anélkül, hogy kötelező építési határidők nyomásának lenne kitéve. Biztosítsa most építési telkét, és kezdje el utazását új otthona felé Nötschben. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk az Ön lakásálmainak megvalósításában.

Elérhető Telkek:

  • ELADVA
  • Telek Mérete: 775 m²
  • Telek Mérete: 740 m²
  • ELADVA
  • ELADVA
  • ELADVA

További Információk: Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk részletes információkért, telektervekért vagy a személyes megtekintés időpontjának egyeztetéséhez.

Lakóopciók: Nötsch különféle lakóopciókat kínál, a modern apartmanoktól a tradicionális házakig, különböző preferenciák és szükségletek szerint. A közösség barátságos légköréről és kiváló életminőségéről ismert.

Miért Választják Sok Holland Turista és Lakó Nötschöt?

Nötsch és környéke számos holland turistát és lakót vonz lenyűgöző természeti szépsége, kültéri szabadidős lehetőségei és nyugodt, relaxált életstílusa miatt. A közelség Olaszországhoz és Szlovéniához tovább növeli a vonzerejét, lehetővé téve a különböző kultúrák és tájak könnyű elérését. Ezen kívül a régió kiváló infrastruktúrája, beleértve az iskolákat és óvodákat, ideális helyet biztosít a családok számára.

Bátran lépjen kapcsolatba velünk további információkért vagy a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez. Az ideális hegyi kilátású otthona vár Önre!

Térkép