Lenyűgöző Többgenerációs Ház / Vendégház 4 apartmannal Siófokon, Aranyparton, Balaton – Ideális befektetésre vagy egész éves lakhatásra

Fedezze fel ezt a kivételes családi házat Siófok egyik legkeresettebb területén, az Aranyparton. Mindössze 50 méterre a szabadstrand nyugodt vizeitől, ez az ingatlan a modern kényelem és az időtlen elegancia tökéletes keverékét kínálja. Akár luxus otthont keres családjának, akár jövedelmező befektetési lehetőséget, ez a ház mindkettőt biztosítja.

Főbb jellemzők:

• Prémium elhelyezkedés: Siófok Aranypartjának szívében, mindössze egy kőhajításnyira a strandtól, üzletektől, éttermektől és tömegközlekedéstől. • Tágas tér: Egy 260 m²-es ház 520 m²-es telken, 8 + 1 szobával, amelyek nagy családok, vendégek vagy bérbeadási lehetőségek számára ideálisak. • Modern kényelem: Az ingatlan 1999-ben épült, és nemrégiben felújították kiváló minőségű anyagok felhasználásával, biztosítva a 21. századi lakhatást. • Független apartmanok: A ház négy önálló apartmanra van osztva, mindegyik saját fürdőszobával, konyhával és nagy terasszal—ideális több család vagy baráti társaságok fogadására, illetve bérbeadásra. • Luxus kényelmi szolgáltatások: A ház teljesen berendezett, dupla garázzsal, elektromos kapukkal és redőnyökkel, fűtés/hűtés légkondicionálóval, riasztórendszerrel és kamerás biztonsági rendszerrel. • Napfényes belső terek: A ház természetes fénnyel árasztott, délnyugati tájolású, lenyűgöző kilátással a környező kertre. • Környezetbarát és hatékony: Az ingatlan A+ energiatanúsítvánnyal rendelkezik, gázfűtéssel, amelyet alternatív energiaforrások egészítenek ki, valamint szélessávú internet-hozzáféréssel. • Kulcsrakész befektetés: Jól kialakított vendégkörrel rendelkezik, így ez az ingatlan nemcsak otthon, hanem garantált jövedelemforrás is. • Csere lehetőség: Újonnan épült családi vagy ikerház cseréjére is nyitott Budapest 3. kerületében.

Fedezze fel Siófokot és az Aranypart régiót:

Siófok, amelyet gyakran a „Balaton fővárosaként” emlegetnek, egy pezsgő város Magyarország legnagyobb tava, a Balaton déli partján. Az Aranypart, azaz az „Aranypart” Siófok egyik legelismertebb területe, híres érintetlen strandjairól, kristálytiszta vizeiről és élénk hangulatáról.

• Természeti szépség: Az Aranypart környéke lenyűgöző természeti környezettel rendelkezik, beleértve a Balatont, amely Európa legnagyobb édesvizű tava. Ez egy igazi paradicsom a vízi sportok szerelmeseinek, például vitorlázás, szörfözés és úszás. • Kulturális központ: Siófok nemcsak a strandolásról szól. Kulturális központ is, számos fesztivállal, koncerttel és rendezvénnyel egész évben, így egész évben vonzó célpont. • Kényelem az ajtóban: Siófok a nyaraló hangulat ellenére is minden modern életvitelhez szükséges kényelmi szolgáltatást kínál, beleértve a bevásárlóközpontokat, kiváló éttermeket és kiváló közlekedési kapcsolatokat Budapesttel és más nagyvárosokkal. • Családbarát környezet: A régió tökéletes a családok számára, biztonságos, homokos strandokkal, parkokkal, játszóterekkel és különböző gyermekprogramokkal.

Ez az ingatlan Siófokon, az Aranyparton több mint egy ház; ez egy életmódbeli választás. Akár egy gyönyörű, nyugodt környezetben szeretne letelepedni, akár egy magas hozamú ingatlanba kíván befektetni, vagy mindkettőt, ez az otthon egy ritka lehetőség, amely nem sokáig lesz a piacon.

Térkép