Varázslatos Falusi Finca Panorámás Kilátással – Tökéletes Andalúz Menedék

A festői andalúz dombvidék szélén elhelyezkedő bájos falusi finca tökéletes menedéket kínál azok számára, akik nyugalomra és lélegzetelállító kilátásokra vágynak. Képzelje el, hogy a teraszán pihen, mintha a világ szélén lenne, miközben csak a nyugodt vidék terül el Ön előtt. Ez az ingatlan több, mint egy otthon; egy menedékhely, ahol igazán ellazulhat és feltöltődhet.

Főbb Jellemzők:

  • Panorámás Kilátások: Élvezze a lenyűgöző, megszakítás nélküli kilátást az andalúz tájra a teraszáról.
  • Magányos Menedék: Egy privát és elzárt menedék, tökéletes azok számára, akik értékelik a nyugalmat és a magánéletet.
  • Sétatávolságra a Falutól: Kényelmesen elérhető sétatávolságra a bájos falutól, ahol helyi bárok és éttermek felfedezésére van lehetőség.
  • Jó Hozzáférés: Könnyen megközelíthető, jó úthálózattal rendelkezik, ami egyszerű hozzáférést biztosít az ingatlanhoz.
  • Szabadtéri Lehetőségek: Tér áll rendelkezésre egy üvegszálas medence telepítésére, akár az ingatlan mellett, akár előtte, amely fokozza a szabadtéri élet élményét.

Ez a finca ideális elvonulás, amely a legjobb két világot kínálja – a vidék nyugalmát és a közeli városi élet kényelmét. Legyen szó állandó lakóhelyről vagy nyaralóról, ez az ingatlan biztosítja a tökéletes környezetet a pihenéshez és Andalúzia szépségének élvezetéhez.

Guaro és a Környező Terület

A lenyűgöző Sierra de las Nieves természetvédelmi park szélén elhelyezkedő Guaro egy tipikus fehér falu, amely megtestesíti Andalúzia báját és történelmét. Több mint 350 méteres tengerszint feletti magasságával Guaro páratlan kilátást nyújt a környező vidékre, ami a természetkedvelők paradicsoma.

Guaro Főbb Jellemzői:

  • Mezőgazdasági Örökség: A falu híres mandula- és olivaolajtermeléséről, helyi olajprésüzemével, ahol a falusiak sajtolják le a termésüket, hozzájárulva a helyi gazdasághoz.
  • Kulturális Jelentőség: Guaro számos híres kulturális eseményt rendez, köztük a Luna Mora fesztivált szeptemberben, amely látogatókat vonz az egész világról, hogy megtapasztalják a történelmi és kulturális keveredést.
  • Történelmi Gyökerek: Mint sok andalúz falunak, Guaro története is visszanyúlik a spanyolországi arab megszállás idejére, amely gazdag kulturális réteget ad a nyugodt környezethez.

Közelség:

  • Málaga és a Repülőtér: Mindössze 55 perc (50 km) távolságra a pezsgő Málaga városától és nemzetközi repülőterétől.
  • Costa del Sol Strandjai: Csupán 35 perc (24 km) autóútra a Marbella aranyhomokos strandjaitól és a fényűző Costa del Sol-tól.

Guaro nem csupán lakóhely, hanem életstílus. Tökéletes keveréke a nyugodt vidéki életnek és a vibráló városi központok és tengerparti látványosságok könnyű elérhetőségének, így ideális helyszín bárki számára, aki szeretné megtapasztalni Andalúzia legjobbjait.

Térkép