Fedezze Fel Andalúziai Kúriáját Manilva Faluban

Üdvözöljük ezen a varázslatos, elrendezett Andalúz stílusú ingatlanon, amely ideálisan helyezkedik el a festői Manilva Falu peremén. Mindössze €244,000-ért, ez a bájos otthon tökéletes elegyet kínál a tradicionális elegancia és a modern kényelem között, így ideális családi lakóhely vagy kellemes kikapcsolódási lehetőség.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Nyugodt, lakóövezeti utcában található, mindössze 5 perces sétára Manilva Falu szívétől és 3 perces autóútra a lenyűgöző La Duquesa Marina-tól és a közeli parttól.
  • Hívogató Élettér: Az alsó szinten egy nyitott nappali és étkező található, kényelmes kandallóval. A kőhatások és a fa mennyezetek rusztikus bájt adnak hozzá.
  • Szabadtéri Szórakozás: Lépjen ki a konyhából egy privát teraszra, amely grillezési lehetőséget biztosít, ideális nyári összejövetelekhez. Élvezze a délutáni napsütést a Jacuzziban, ami tökéletes hely a pihenéshez.
  • Kényelmes Hálószobák: A felső szinten három jól felszerelt hálószoba található — két egyszemélyes és egy fő hálószoba — mind bőséges szekrényhellyel és festői hegyvidéki kilátással. A családi fürdőszoba tágas és relaxáló fürdőt kínál.
  • Sokoldalú Tetőtér: A harmadik szint rugalmas nyitott teret kínál, amely könnyedén átalakítható külön lakóterületté. Tartalmaz egy kis konyhát és egy vendég WC-t, és lenyűgöző tengeri kilátással és a szomszédos szőlőskert látványával rendelkezik.
  • További Kiemelés: Egy nagyméretű privát garázs biztosítja a biztonságos parkolást. Az ingatlan jól karbantartott, és készen áll arra, hogy fantasztikus családi otthonná vagy bájos menedékké váljon új tulajdonosai számára.

Tapasztalja Meg a Régiót:

Manilva Falu, az igazi Andalúz bájával, nyugodt, mégis vibráló életstílust kínál. Barátságos közösségéről, tradicionális építészetéről és lenyűgöző természeti tájairól ismert, ez a terület tökéletes hátteret biztosít a relaxált, mégis aktív életstílushoz. Élvezze a helyi konyhát, fedezze fel a közeli strandokat, vagy tegyen egy rövid autóutat a pezsgő La Duquesa Marina-hoz. A kényelem és a festői szépség kombinációjával Manilva Falu egy rejtett gyöngyszem a Costa del Sol-on.

Ne hagyja ki ezt a gyönyörű ingatlant! Ütemezze be látogatását még ma, és tapasztalja meg ezt a csodálatos otthont személyesen!

Térkép