Bájoló Finca Monda Dombjain

Meneküljön el a Monda dombvidékének nyugalmába ezzel a bájos fincával, amelyet szeretettel tartottak fenn nyaralóhelyként. Most ez az andalúz paradicsom elérhető azok számára, akik nyugodt és festői környezetre vágynak.

Ingatlan Kiemelt Jellemzői:

  • Privát és Nyugodt: A dombok között elhelyezkedve páratlan magánéletet és lenyűgöző, nyílt kilátást kínál a környező tájra.
  • Konzervatórium: Egy bájos helyiség kis kültéri konyhával és étkezővel, ideális szórakozáshoz vagy pihenéshez a természet közepén.
  • Jacuzzi: Pihenjen a jacuzziban, miközben gyönyörködik a csodálatos hegyek látványában.
  • Garázs és Tároló: Bőséges tárolóhelyet kínál, különálló garázzsal a kényelmes használat érdekében.
  • Könnyű Hozzáférés: Jól kapcsolódik a helyi utakhoz, így könnyen elérhetőek a közeli szolgáltatások.
  • Rövid Autóútra a Falutól: Csak egy rövid autóútra a bájos Monda falutól, ahol megtalálhatóak a napi szükségletek és a helyi báj.

Ingatlan Részletei:

Érkezéskor egy árnyékos terasz fogad, amely a barátságos villába vezet. A kényelmes nappali, egy fatüzelésű kályhával, biztosítja a meleget a hűvösebb hónapokban. Az nyitott konyha, amely a nappaliból érhető el, egy kedves vidéki asztallal rendelkezik, tökéletes teret biztosítva társasági összejövetelekhez.

A finca két kényelmes kétágyas szobát és egy vendégfürdőszobát tartalmaz, így bőséges helyet biztosít családtagoknak és barátoknak egyaránt. Az ingatlan egyik fénypontja a konzervatórium, egy csodálatos szoba, amely ideális étkezésekhez vagy egyszerűen a gyönyörű környezet élvezetéhez. A konzervatórium mellett a jacuzzi biztosít tökéletes helyet a pihenéshez és a lenyűgöző kilátás élvezetéhez.

Kültéri Terület és Terület:

A finca a domboldalon helyezkedik el, így a kültéri terület könnyen karbantartható, miközben bőséges helyet kínál a pihenéshez. Akár egy kis kert ápolásáról van szó, akár egyszerű napozásról, a természetes környezet hozzájárul az ingatlan varázsához és vonzerejéhez.

Monda Ról:

Monda egy festői falu a Costa del Sol dombvidékén, amely híres hagyományos andalúz bájáról és lélegzetelállító természeti szépségéről. A falu keskeny, kanyargós utcákkal, fehérre meszelt házakkal és vibráló helyi kultúrával rendelkezik. Monda számos kényelmi lehetőséget kínál, beleértve a bájos kávézókat, helyi piacokat és történelmi helyszíneket, mindezek könnyen elérhetőek az új fincájából. A környező dombok és hegyek csodálatos hátteret biztosítanak a kültéri tevékenységekhez, mint például a túrázás és a kerékpározás, így a természetkedvelők számára egy igazi menedéket kínál. Élvezze a tökéletes nyugalmat és kényelmet ebben a bájos régióban, csupán egy rövid autóútra Marbella pezsgő városi életétől.

Térkép