Varázslatos Vidéki Ház Panorámás Kilátással Esteponában

Fedezze fel a vidéki nyugalom és a városi kényelem tökéletes egyensúlyát ezzel a bájos vidéki házzal, amely ideálisan helyezkedik el Estepona szívétől mindössze 6,5 km-re, és csak 20 percnyi autóútra Marbellától. Ez az ingatlan egyedi lehetőséget kínál arra, hogy egy tágas ház tulajdonosa legyen lélegzetelállító kilátásokkal, tökéletes választás azok számára, akik nyugodt menedéket keresnek a modern szolgáltatások közelében.

Kulcsfontosságú Jellemzők:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Élvezze a nyugodt vidéki környezetet, miközben csak egy rövid autóútra van Estepona pezsgő belvárosától és Marbella fényűző látnivalóitól.
  • Tágas Telek: A nagy, enyhén lejtős telken elhelyezkedő ingatlan csodálatos panorámás kilátást kínál a zöldellő területekre és a tengerre, mint festői háttér.
  • Teljesen Kerített és Könnyen Megközelíthető: Az ingatlan teljesen kerített, és kényelmes autós hozzáférést biztosít, így biztosítva a magánéletet és a könnyű belépést.
  • Jól Karbantartott Gyümölcsöskert: Egy gyönyörűen karbantartott gyümölcsöskert hozzáadja a bájt és funkcionalitást az ingatlanhoz.
  • Kényelmes Életterek: A ház egy üdvözlő terasszal rendelkezik, amely egy tágas nappaliba vezet, ahol kandalló és teljesen felszerelt konyhasarok található, tökéletes a pihenéshez és szórakozáshoz.
  • Kényelmes Hálószobák: Az otthon egy dupla hálószobát, egy egyágyas hálószobát, és egy további szobát tartalmaz, amely jelenleg tárolóként használatos, de könnyen átalakítható igényei szerint.
  • Funkcionális Kényelmi Szolgáltatások: Az ingatlan alapvető közművekkel rendelkezik, beleértve a vizet és az elektromosságot. Jól karbantartott állapotban van, de nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik személyre szabott felújításokat szeretnének végezni.

Lehetőség Kínálkozik: Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy vidéki házat szerezzen be egy keresett területen, amely a vidéki élet báját és a közeli városi létesítmények kényelmét kínálja.

A Régióról

Estepona, a Costa del Sol partján, híres lenyűgöző strandjairól, vibráló kulturális életéről és kiváló éghajlatáról. A régió gazdag keveréke a tradicionális andalúz bájnak és a modern kifinomultságnak, ami vonzó célponttá teszi a lakosok és látogatók számára egyaránt.

  • Természeti Szépség: Estepona híres festői partvonaláról, zöldellő dombjairól és festői tájairól. Az area számos szabadtéri tevékenységet kínál, beleértve a túrázást, golfozást és vízi sportokat.
  • Kényelmes Elhelyezkedés: Marbella közelsége révén Estepona könnyű hozzáférést biztosít a prémium vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségekhez, miközben megőrzi a nyugodtabb és autentikusabb légkört.
  • Kulturális Gazdagság: A város bájos régi negyede keskeny, macskaköves utcákkal, tradicionális spanyol építészettel és számos kulturális eseménnyel és fesztivállal büszkélkedhet az év során.
  • Családbarát Szolgáltatások: Estepona jól felszerelt iskolákkal, egészségügyi központokkal és szupermarketekkel rendelkezik, biztosítva a kényelmes és praktikus életet a családok és egyének számára egyaránt.

Ölelje át a lehetőséget, hogy birtokba vegye ezt az idilli régiót, és teremtse meg saját menedékét Estepona természetes szépségében.

Térkép