Fedezze fel oázisát Marbellában: Kortárs 2-Szobás Lakás

Lépjen be a modern luxus világába ezzel a kivételesen felújított lakással, amely csupán 5 percre található Marbella legszebb strandjaitól. Ideális választás állandó lakóhelyként vagy stílusos nyaralóként, ez a kortárs gyöngyszem páratlan lakhatási élményt kínál Marbella egyik legkeresettebb területén.

Ingatlan Jellemzők:

  • Modern Elegancia: Frissen felújítva, magas színvonalú anyagokkal, a lakás elegáns, kortárs dizájnt mutat, amely tökéletesen ötvözi a kényelmet és a kifinomultságot.
  • Tágas Élettér: Az impozáns, nyitott terű nappali egy modern konyhát tartalmaz csúcskategóriás készülékekkel és egy nagy szigettel—ideális gasztronómák és vendéglátó események számára.
  • Kívánatos Hálószobák: Két bőséges méretű hálószoba nyugodt kertre néző kilátással rendelkezik, és bőséges beépített szekrényekkel van ellátva. A fő hálószoba luxus öltözőszobát és egy stílusos zuhanyzóval ellátott fürdőszobát tartalmaz.
  • Sokoldalú Harmadik Szoba: Az első emeleten található további szoba, amelyet jelenleg könyvtárként használnak, könnyen átalakítható vendégszobává, irodává vagy tárolóhelyiséggé igényei szerint.
  • Privát és Közös Kültéri Területek: Élvezze saját teraszát, egy festői kertet és hozzáférést két csillogó közös medencéhez, amelyeket buja trópusi kertek vesznek körül.
  • Modern Kényelem: Légkondicionálóval, központi fűtéssel, elektromos redőnyökkel, optikai szálas internettel és WiFi-vel van felszerelve, biztosítva az egész évben kényelmes és összekapcsolt életet.

Közösségi és Lokációs Előnyök:

  • Kiváló Strandközelség: Csak egy rövid autóútra Marbella csodálatos strandjaitól és az ikonikus Cabopino kikötőtől, ahol végtelen szórakozási és étkezési lehetőségek várják.
  • Nyugodt Lakópark: Egy csendes, őrzött közösségben helyezkedik el, gyönyörű trópusi kertekkel, amelyek nyugodt menedéket nyújtanak a nyüzsgő városi élettől.
  • Kényelmes Kiszolgálás: Közel boltokat, iskolákat és közlekedési kapcsolatokat biztosítva, így minden napi szükséglet könnyen elérhető.
  • Rekreációs Lehetőségek: Tökéletesen elhelyezkedve golfpályák, erdők és egyéb rekreációs területek közelében egy aktív életmódhoz.

Élvezze Marbella legjobbjait ezzel a kivételes lakással, amely a modern luxust és a verhetetlen elhelyezkedést kombinálja. Akár nyugodt menedéket, akár egy dinamikus otthont keres Spanyolország egyik legnagyobb presztízsű célpontjában, ez a property mindent kínál.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt az álomlakást a sajátjává tegye! Lépjen kapcsolatba velünk még ma a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez.

Térkép