Luxus Tengerparti Lakás Esteponában

Fedezze fel a páratlan tengerparti életstílust ezzel a kivételes 3 hálószobás, 2 fürdőszobás lakással, amely a Bahía del Velerín exkluzív lakóövezetében található Esteponában. Kiváló tengerparti elhelyezkedésével ez az ingatlan egyedülálló életmódot kínál lélegzetelállító tengeri kilátásokkal és közvetlen strandhozzáféréssel.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

  • Kiváló Tengerparti Elhelyezkedés: Élvezze a lélegzetelállító panorámás kilátást a Földközi-tengerre saját privát teraszáról, valamint a közvetlen strandhozzáférést.
  • Tágas Élettér: Ez a 154 m²-es lakás 3 bőségesen méretezett hálószobát kínál, köztük egy luxus master suite-ot saját fürdőszobával.
  • Kiterjedt Terasz: Egy 41 m²-es terasz rengeteg helyet biztosít szabadtéri étkezéshez, napozáshoz vagy egyszerűen a nyugodt tengeri kilátások élvezetéhez.
  • Teljesen Bútorozott: Költözzön azonnal, magas minőségű, stílusos bútorokkal és egy teljesen felszerelt konyhával, amely a mindennapi élethez és szórakozáshoz egyaránt ideális.
  • Kényelem és Kényelem: Légkondicionáló, központi fűtés, dupla üvegezés és egy kényelmes kandalló biztosítja az egész évre kiterjedő kényelmet.
  • Modern Frissítések: Nemrégiben felújítva magas színvonalon, márvány padlóval, műholdas TV-vel és korszerű riasztórendszerrel a további biztonság érdekében.
  • További Jellemzők: Tartalmaz egy privát parkolóhelyet, egy tárolóhelyiséget, valamint hozzáférést a közös kerthez, medencéhez és teniszpályához.
  • Háziállatbarát: Hozza magával házi kedvenceit, hogy élvezhessék ezt a tengerparti paradicsomot.

Közösség és Elhelyezkedés:

Esteponában, Malagában található ez a lakás, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a nyugalom és a kényelem között. Az ingatlan csak egy kőhajításnyira van a helyi szolgáltatásoktól, több étterem, bolt és a vibráló városközpont közelében. A családok értékelni fogják az iskolák közelségét, míg azok, akik pihenésre vágynak, megtalálják a nyugalmat a közös kertben és medencében.

A Régió Kulcsfontosságú Előnyei:

  • Ideális Klíma: Estepona napfényes mediterrán éghajlattal rendelkezik, amely tökéletes az egész évre kiterjedő tartózkodáshoz vagy szezonális kikapcsolódáshoz.
  • Gazdag Helyi Kultúra: Fedezze fel Estepona bájos óvárosát, festői utcáival, helyi piacokkal és tradicionális spanyol konyhával.
  • Kényelmes Hozzáférés: Könnyű közlekedési kapcsolatokkal egyszerűen felfedezheti a Costa del Sol-t, Marbella, Puerto Banús és Gibraltar rövid autóútra található.

Ez a luxus lakás egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy birtokba vegyen egy darabot a Costa del Sol paradicsomából. Ne hagyja ki ezt az esélyt, hogy megtapasztalja a tengerparti életet a legfinomabb formájában. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy időpontot egyeztessen a megtekintésre és valóra váltsa ezt az álom ingatlant.

Térkép