Elbűvölő Középső Szinti Apartman Panorámás Kilátással Esteponában – Golfozók Álma!

Fedezze fel ezt a gyönyörű és bájos 2 hálószobás apartmant, amely tökéletesen elhelyezkedik az Estepona Golf Club Ház mellett. Az impozáns 86 m²-es élettérrel rendelkező középső szinti gyöngyszem a kényelem és a praktikum harmonikus keverékét kínálja, ideálissá téve azt nyaralóhelynek vagy állandó lakóhelynek.

Belépve egy tágas nappali-étkező tér fogad, amely egy nyitott, teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, tökéletes a szórakoztatásra. A fő hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik, amely privát menedéket biztosít, míg a vendég hálószoba könnyű hozzáférést biztosít egy második jól felszerelt fürdőszobához. Mindkét hálószoba a kényelemre és stílusra összpontosít, beépített szekrényekkel és dupla üvegezéssel a további nyugalom érdekében.

Az apartman egyik kiemelkedő jellemzője a tágas teraszok, amelyek tökéletes helyet nyújtanak a reggeli és esti napfény élvezetére. Akár reggeli kávéját iszogatja, akár egy pohár bort élvez az este folyamán, a kertre, golfpályára, hegyekre és a tengerre nyíló panorámás kilátás biztosan elbűvöli.

A tulajdon részét képező, jól karbantartott közösség buja közös kerteket és csillogó úszómedencét kínál, amely ideális a spanyol nap alatt való pihenéshez. További jellemzők közé tartozik a légkondicionáló, márvány padlóburkolat, lift, és az apartman teljesen bútorozott, így azonnal beköltözhet, vagy kezdheti a bérbeadást.

Az ingatlan közel található minden szükséges szolgáltatáshoz, beleértve Estepona kikötőjét, a városközpontot, iskolákat, boltokat és a tengert, így az apartman kényelmet és nyugalmat kínál egyaránt. Ez egy igazi gyöngyszem azok számára, akik békés életstílust keresnek, könnyű hozzáféréssel mindenhez, amit Estepona kínál.

Régió Leírása:

Estepona, a „Costa del Sol Kertje” néven ismert festői város, amely megőrizte hagyományos spanyol báját, miközben minden modern kényelmet kínál, amire csak szüksége lehet. Tiszta strandjaival, élénk marínájával és sokféle étkezési és vásárlási lehetőségével Estepona keresett célpont mind a turisták, mind a lakosok körében.

A város híres gyönyörű óvárosáról, ahol a virágokkal övezett utcák bájos terepekre vezetnek, tele helyi kávézókkal és tapas bárokkal. Azok számára, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket, Estepona számos lehetőséget kínál, a világklasszis golfpályákon való golfozástól kezdve a közeli Sierra Bermeja hegyekben való túrázásig.

Estepona Costa del Sol-i elhelyezkedése meleg mediterrán éghajlatot biztosít, évente több mint 300 napnyi napsütéssel. Akár a strandon szeretne napozni, felfedezni a térség gazdag történelmét és kultúráját, vagy egyszerűen csak élvezni egy nyugodt mediterrán életstílust, Estepona mindenkinek kínál valamit.

Térkép