Lenyűgöző Középső Emeleti Lakás Los Flamingosban, Costa del Sol

Fedezze fel a luxus életstílus csúcsát ebben a tágas, 5 hálószobás lakásban, amely a rangos Los Flamingos közösségben található, Costa del Solon. Tökéletesen elhelyezkedve a panorámás kilátások és páratlan kényelem érdekében, ez az ingatlan ritka gyöngyszem a mai piacon.

Főbb Jellemzők:

Tágas Elrendezés: Ez a lenyűgöző 191 m²-es lakás két különálló egység (3 hálószoba + 2 hálószoba) összevonásával készült, hogy bőséges életteret kínáljon.

Lenyűgöző Kilátások: Élvezze a Földközi-tenger, a Los Flamingos Golfpálya zöldjei és egy festői tó zavartalan kilátását. Délkeleti és délnyugati tájolásának köszönhetően a napfény egész nap beáramlik.

Luxus Élet: Egy nagy, nyitott nappali zökkenőmentesen kapcsolódik egy hatalmas privát teraszhoz, amely ideális pihenésre vagy szórakoztatásra, miközben gyönyörködik a lenyűgöző környezetben.

Magánélet és Sokoldalúság: A lakás két végén elhelyezkedő hálószobákkal a maximális magánéletet és nyugalmat élvezheti. Jelenleg az ötödik hálószobát stílusos irodaként használják.

Közösségi Szolgáltatások: Használja ki a két nagy közösségi medencét, a paddle tennis pályát és a gyermekjátszóteret a jól karbantartott komplexumban.

Kényelmes és Biztonságos: Az ingatlan két underground parkolóhelyet és egy tárolót tartalmaz. Élvezze a 24 órás biztonságot egy zárt közösségben, a Los Flamingos Golf Resort és a helyi szolgáltatások, mint például szupermarketek és éttermek csak egy kőhajításnyira találhatóak.

További Jellemzők:

Klíma Szabályozás: Légkondicionáló az egész lakásban. • Állapot: Hibátlanul karbantartott. • Belső Részletek: Fedett terasz, dupla üvegezés, beépített szekrények, márvány padló és teljesen felszerelt konyha. • Bútorozás: Teljesen bútorozva értékesítve az Ön kényelme érdekében. • Közösségi Terek: Gyönyörűen karbantartott közösségi kertek.

A Los Flamingos és a Costa del Sol Részletei:

A Costa del Sol szívében található Los Flamingos egy rendkívül keresett terület, amely híres nyugodt környezetéről és felső kategóriás szolgáltatásairól. Ez az exkluzív régió tökéletes elegyét kínálja a luxusnak és a kikapcsolódásnak, híres golfpályáival, köztük a rangos Los Flamingos Golf Resort-tal. A terület csodálatos tengerpartjairól, bájos falvairól és pezsgő éjszakai életéről ismert, változatos tevékenységeket és élményeket kínálva a lakók számára.

A Costa del Sol híres napos éghajlatáról, gyönyörű strandjairól és gazdag kulturális örökségéről. Történelmi városoktól és festői kikötőktől kezdve a világklasszis éttermekig és szórakozási lehetőségekig, ez a régió minden életstílust kielégít. Akár pihenésre, akár kalandra vágyik, Los Flamingos és a szélesebb Costa del Sol mindent kínál.

Ölelje át a Costa del Sol életstílust, és tegye ezt a kivételes ingatlant az új otthonává. Lépjen kapcsolatba velünk még ma további információkért vagy egy megtekintés időpontjának egyeztetéséért!

Térkép