Luxurious Apartment in Atalaya, Costa del Sol

Fedezze fel a páratlan eleganciát és modern kényelmet ebben a lenyűgöző, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakásban, amely a rangos Atalaya területen található a Costa del Solon. Egy exkluzív, újonnan épült komplexumban elhelyezkedő középső emeleti gyöngyszem, amely a kifinomultságot egy nyugodt környezettel ötvözi, és egy luxus életstílust és kényelmet kínál.

Ingatlan Kiemelt Jellemzői:

Tágas Elrendezés: 97 m² gondosan megtervezett élettér, amely a kortárs bájt és funkcionalitást sugározza.

Elegáns Jellemzők: Élvezze a légkondicionálás (hideg és meleg), a padlófűtés és a dupla üvegezés kényelmét.

Luxus Kényelem: Minden hálószoba beépített szekrényekkel és saját fürdőszobával rendelkezik.

Modern Kényelem: Maradjon kapcsolatban optikai szálas internettel és műholdas TV-vel, és relaxáljon egy sor szolgáltatással, beleértve az edzőtermet, szaunát és jacuzzit.

Kültéri Oázis: Élvezze a fedett teraszt déli tájolással, amely gyönyörű kert- és medencenélküli kilátást kínál.

Exkluzív Szolgáltatások: Hozzáférés egy lenyűgöző, 40 méter hosszú közösségi medencéhez, fedett medencéhez és kijelölt napozóterületekhez.

Hozzáférhetőség: A komplexum könnyű hozzáférést biztosít lifttel, és környezetbarát tervezéssel rendelkezik.

Közösségi és Környezeti Előnyök:

Az El Paraiso/Atalaya régióban található fejlesztés a luxus és a nyugalom tökéletes ötvözetét kínálja. Az 1960-as években kialakított, érett lakóterületet buja zöld területeiről és rangos golfpályáiról, mint például az Atalaya, Los Flamingos és El Paraiso, ismert.

Helyszíni Előnyök:

Közelség a Szabadidős Lehetőségekhez: Élvezze a közeli mediterrán strandokat, 5 csillagos szállodákat, ínycsiklandó éttermeket és különféle szórakoztató létesítményeket.

Oktatási és Egészségügyi Szolgáltatások: Használja ki a közeli nemzetközi iskolákat és kiváló sport- és egészségügyi központokat.

Kényelmes Hozzáférés: Marbella és Estepona városai rövid autóútra találhatók, rengeteg vásárlási és szórakozási lehetőséget biztosítva.

Ez a lakás tökéletes azok számára, akik a legmagasabb színvonalat követelik mind az életstílusban, mind a környezetvédelmi felelősségvállalásban. Élvezze az egyedülálló életélményt, amelyet ez az ingatlan és környezete kínál.

További információkért vagy megtekintés egyeztetéséért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Térkép