Lenyűgöző Lakás Nueva Andalucía-ban, Costa del Sol

Fedezze fel álmai otthonát a rendkívül keresett Nueva Andalucía területén, mindössze néhány percre a vibráló Puerto Banústól és annak aranyhomokos strandjaitól. Ez a gyönyörűen felújított, 4 hálószobás, 3 fürdőszobás lakás a luxus és a kényelem tökéletes keverékét kínálja. Akár állandó lakóhelyet, nyaralót, akár befektetési ingatlant keres, ez a lakás minden igényt kielégít.

Főbb Jellemzők:

Tágas Élettér: Élvezze a bőségesen méretezett nappali-étkező teret, amely zökkenőmentesen nyílik egy tágas, privát teraszra, ideális szabadtéri étkezésekhez vagy egyszerű pihenéshez, miközben a buja szubtrópusi kertekre néz.

Modern Kényelem: A lakás elegáns márványpadlóval van felszerelve, légkondicionálással (mind meleg, mind hideg), és egy teljesen felszerelt konyhával, amely a modern életstílust szolgálja.

Elegáns Hálószobák: Négy jól felszerelt hálószoba, köztük egy saját fürdőszobával rendelkező fő hálószoba, bőséges teret kínál a család és a vendégek számára.

Kültéri Élet: Az óriási terasz nyugodt kilátást biztosít a környező kertekre, medencére és hegyekre – ideális a Costa del Sol nyugodt légkörének élvezetére.

Resort-Stílusú Kényelmi Szolgáltatások: A zárt komplexum két nagy közösségi medencével, gyermekbiztos kerítéssel ellátott padel teniszpályákkal és 24 órás biztonsággal rendelkezik, biztosítva a nyugalmat és a bőséges szabadidős lehetőségeket.

Kényelmes Elhelyezkedés: Közel a kiváló golfpályákhoz, a marínához, a strandhoz és a nyüzsgő Puerto Banús városhoz, minden szükséges dolog az ajtaja előtt vár, a fine diningtól kezdve a butikokig és a szórakoztató lehetőségekig.

Ingatlan Jellemzők:

Klímavezérlés: Légkondicionálás (meleg/hideg) • Állapot: Frissen felújítva, jó állapotban • Jellemzők: Fedett terasz, beépített szekrények, lift, márvány padló, közlekedéshez közeli elhelyezkedés, padel teniszpálya, privát terasz, teniszpálya • Bútor: Teljesen bútorozott • Konyha: Teljesen felszerelt • Tájolás: Dél, Dél-nyugat • Kilátás: Kert, golf, hegyek • Medence: Közösségi • Elhelyezkedés: Közel golfpályákhoz, közel marínához, közel a tengerhez, közel a városhoz, urbanizáció

A Régióról: Nueva Andalucía, Costa del Sol

Nueva Andalucía, amelyet gyakran a Costa del Sol „Golf-völgyének” neveznek, egy prémium lakóövezet, amely luxus életstílusáról és festői környezetéről ismert. A neves Puerto Banús fölött elhelyezkedő terület nyugodt, mégis vibráló környezetet kínál, könnyű hozzáféréssel minden szükséges szolgáltatáshoz és látványossághoz a Costa del Solon.

Nueva Andalucía Főbb Jellemzői:

Golf Paradicsom: Az egyik legnevesebb golfpályák, köztük a Las Brisas, Aloha és Los Naranjos helyszíneként szolgál, így ideális helyszín a golf szerelmeseinek.

Luxus Életstílus: A területet felsőkategóriás lakókomplexumok, buja zöld tájak és lenyűgöző kilátások jellemzik a Földközi-tengerre és a környező hegyekre.

Vibráló Társadalmi Élet: Nueva Andalucía széles választékot kínál éttermekből, kávézókból és bárokból, amelyek a kozmopolita közönséget szolgálják. A közeli Puerto Banús marina híres éjszakai életéről, luxus vásárlási lehetőségeiről és gourmet étkezési lehetőségeiről.

Közel a Természethez: Bár urbanizált eleganciája kiemelkedő, Nueva Andalucía környezete természetes szépséggel is rendelkezik, számos parkkal és sétálóösvénnyel, valamint a Costa del Sol lenyűgöző strandjai is csak percekre találhatók.

Kiváló Közlekedés: Az úthálózaton jól kapcsolódik, az terület könnyen elérhető Marbella, Estepona és Málaga, valamint Málaga repülőtér felé, így ideális alapot biztosít a régió felfedezéséhez.

Akár golfrajongó, tengerparti szerelmese, vagy valaki, aki egy luxus mediterrán életstílust keres, Nueva Andalucía tökéletes keveréket kínál mindezekből az elemekből.

Térkép