Exquisite Apartment in Doña Julia, Costa del Sol

Fedezze fel álmai otthonát a Costa del Sol szívében, Doña Juliában, ebben a lenyűgöző, 2 hálószobás lakásban, amelynek ára 289 000 €. Ez az új fejlesztés középső emeletén található ingatlan tökéletes egyensúlyt kínál a modern luxus és a nyugodt kényelem között.

Ingatlan Kiemelt Jellemzői:

Tágas Élettér: Élvezze a 79 m² gondosan megtervezett teret, amely maximálisan kihasználja a kényelmet és a funkcionalitást.

Luxus Jellemzők: Minden lakás saját terasszal, légkondicionálással (mind meleg, mind hideg) és dupla üvegezéssel rendelkezik, biztosítva a nyugodt belső környezetet.

Modern Szolgáltatások: A komplexum számos prémium szolgáltatást kínál, többek között teljesen felszerelt konyhát, edzőtermet, szaunát és közös medencét dedikált gyermekmedencével.

Elegáns Design: Élvezze a beépített szekrényeket, az ensuite fürdőszobát és egy tárolószobát, amelyek minden igényt kielégítenek.

Lenyűgöző Kilátások: Csodálja meg a panorámás kilátást a golfpályára, a parkosított kertekre és a csillogó tengerre.

Kiváló Elhelyezkedés: A Doña Julia golfpálya mellett található ingatlan könnyű hozzáférést biztosít a világszínvonalú golfpályákhoz, és a zárt komplexum biztonságot és magánéletet nyújt.

Kivételes Közösségi Szolgáltatások:

Üdülő Hozzáállás: Pihenjen a gyönyörűen parkosított kertekben, egy Zen területen és egy kilátóhelyen, ahol lélegzetelállító kilátás nyílik a golfpályára és a tengerre.

Fitnesz és Wellness: Maradjon aktív a jól felszerelt edzőteremben és lazítson a spa létesítményekben, beleértve a szaunát és a calisthenics zónát.

Régió Áttekintés:

A Costa del Sol, Spanyolország déli partján található, és híres napos éghajlatáról, lenyűgöző tengerpartjáról és vibráló életstílusáról. Estepona különösen egy bájos keverékét kínálja a hagyományos andalúz kultúrának és a modern kényelmeknek. Festői strandjaival, híres golfpályáival és gazdag étkezési és vásárlási lehetőségeivel ez a régió páratlan életminőséget biztosít. Akár egy nyugodt menedéket, akár egy aktív, társasági környezetet keres, a Costa del Sol invitáló időjárása és dinamikus közössége gazdag és kielégítő életstílust ígér.

Térkép