Modern tengerparti élet Los Pacosban, Fuengirola – Új fejlesztés luxus kényelmi szolgáltatásokkal

Fedezze fel álmai otthonát Los Pacos szívében, Fuengirolában, ahol a modern dizájn találkozik a tengerparti eleganciával. Ez az új fejlesztés 66 gondosan megtervezett lakást kínál, 210.000 € és 699.000 € közötti árakkal. Választhat 1-től 3 hálószobás lakások közül, amelyek mindegyike 1 vagy 2 fürdőszobával rendelkezik, és 52,00 m²-től 144,00 m²-ig terjedő alapterülettel bír. Minden otthon integrált életterekkel, tágas szobákkal és napfényes teraszokkal rendelkezik, amelyeket a legmagasabb színvonalon alakítottak ki az Ön kényelme érdekében.

Élvezze a pihenést kiváló kényelmi szolgáltatásokkal, mint például az úszómedence, a szauna és az edzőterem, mindezt egy biztonságos, zárt komplexumban. Akár egy nyugodt tengerparti visszavonulásra, akár egy pezsgő közösségre vágyik, ez a fejlesztés a tökéletes egyensúlyt kínálja.

Régió leírása:

Az előkelő Los Pacos lakónegyedben, Fuengirolában található fejlesztés mindössze 925 méterre helyezkedik el a csillogó Földközi-tengertől. Élvezze a kényelmet, hogy csupán 20 percre van Malaga központjától, és 10 percre a repülőtértől, így ez az ideális hely mind állandó lakhatásra, mind nyaralásokhoz. Los Pacos jól ismert jól kiépített közösségéről, amely kiváló sportlétesítményekkel, egészségügyi központokkal és oktatási intézményekkel büszkélkedhet.

Ez a régió egyedi keverékét nyújtja a tengerparti bájnak és a városi kényelemnek, gyönyörű strandokkal, pezsgő helyi kultúrával és minden szükséges szolgáltatással a kényelmes élethez. Legyen Ön napimádó vagy városi élet kedvelője, Los Pacos, Fuengirola a tökéletes hátteret biztosítja egy jól megélt élethez.

Térkép