Luxuslakás Nueva Andalúciában lenyűgöző kilátással és kiváló elhelyezkedéssel, közel Puerto Banúshoz

Fedezze fel a luxus életstílus megtestesítőjét ebben a kifinomult 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, középső emeleti lakásban, amely a neves Dama de Noche fejlesztésben található, Nueva Andalúciában. A 125 m²-es, gondosan megtervezett lakótér a kényelem és az elegancia tökéletes kombinációját kínálja.

Amint belép, egy tágas és világos nappali fogadja Önt, köszönhetően a kiváló délnyugati tájolásnak. A nagy ablakok nemcsak természetes fényt árasztanak a térbe, hanem lenyűgöző kilátást nyújtanak a buja kertekre, a fenséges hegyekre és a csillogó közösségi medencére. A fedett terasz ideális hely a reggeli kávé elfogyasztásához vagy egy pohár bor mellett lazításhoz, miközben élvezi a nyugodt környezetet.

A lakás teljesen felszerelt modern konyhával rendelkezik, csúcsminőségű készülékekkel, ami minden otthoni szakács álma. A fő hálószoba békés menedék, beépített szekrényekkel, amelyek bőséges tárolóhelyet biztosítanak. A további két hálószoba ugyancsak tágas, és egy jól felszerelt fürdőszobán osztoznak. A márvány padló eleganciát sugároz, míg a dupla üvegezés biztosítja a nyugalmat és csendet.

A Dama de Noche fejlesztés híres kivételes kényelmi szolgáltatásairól. A lakók két kültéri medencét, kiterjedt parkosított kerteket és hat paddle teniszpályát élvezhetnek. Az urbanizáció 24 órás biztonsági szolgálattal van ellátva, amely nyugalmat biztosít ebben az exkluzív környezetben. Az elhelyezkedés minden, és ez a lakás kiváló ebből a szempontból. Mindössze néhány perces sétára találhatók Spanyolország legjobb golfpályái, vagy felfedezheti a világhírű luxus kikötőt, Puerto Banúst. Marbella aranyló strandjai szintén könnyen elérhetők, így a pihenés és a kaland tökéletes egyensúlyát kínálja.

Ez a lakás teljesen berendezett és azonnal költözhető, ideális választás rövid távú bérlésre vagy állandó lakhelyre a Costa del Sol egyik legkeresettebb területén. Legyen szó biztonságos befektetésről vagy fényűző életstílusról, ez az ingatlan mindent kínál.

Régió leírása:

Nueva Andalucía a Costa del Sol szívében található, rendkívül kívánatos terület, amely luxus életstílusáról és pezsgő hangulatáról ismert. Csak néhány percre van a ragyogó Puerto Banústól, ez a környék a golf szerelmeseinek paradicsoma, hiszen több világszínvonalú golfpálya található itt, beleértve a híres Aloha Golf Clubot, Las Brisas-t és Los Naranjost.

A régió a modern kényelmet és a természet szépségét ötvözi. Zöldellő tájak, festői hegyi kilátások és a Földközi-tenger közelsége teszi ideális célponttá mindazok számára, akik nyugalmat és izgalmat egyaránt keresnek. A helyi terület számos étkezési lehetőséget kínál, a kifinomult éttermektől a bájos kávézókig, valamint egy sor prémium butik és bevásárlóközpont is rendelkezésre áll.

Nueva Andalucía kiválóan megközelíthető, könnyű hozzáférést biztosít az A7-es autópályához, így kényelmes bázisként szolgál az egész andalúz régió felfedezéséhez. Legyen szó a napsütötte strandokról, a pezsgő éjszakai életről, vagy a közeli Marbella gazdag kulturális örökségéről, Nueva Andalucía páratlan életstílust kínál.

Térkép