Lenyűgöző középső emeleti lakás Selwóban

Merüljön el a mediterrán luxusban ezzel a lenyűgöző, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás középső emeleti lakással, amely a Costa del Sol keresett Selwo területén található. Ez a magas színvonalú új fejlesztés része, és lélegzetelállító kilátást kínál a Földközi-tengerre, miközben a természet szépsége veszi körül. Tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően mindössze 10 percre Esteponától, a Costa del Sol híres Arany Háromszögének központjában, ez a lakás az elegancia, a kényelem és a praktikusság tökéletes egyensúlyát nyújtja.

Főbb jellemzők:

• Tágas lakótér: Élvezze a 84 m²-es, modern kivitelezéssel ellátott, gyönyörűen megtervezett lakóteret. • Panorámás kilátás: Délnyugati tájolás, amely lenyűgöző panorámás kilátást biztosít a tengerre és a hegyekre. • Modern felszereltség: Légkondicionálás hűtési és fűtési funkcióval, padlófűtés a fürdőszobákban, valamint dupla üvegezés a maximális kényelem érdekében. • Elegáns belső tér: Teljesen felszerelt konyha, magas színvonalú szerelvények és beépített szekrények.

• Exkluzív közösségi területek:

o Fűtött medence és nyári medence: Ideális egész évben történő pihenéshez. o Gyermekmedence és vízi játszótér: Tökéletes a családok számára. o Jakuzzi és parkosított zöldterületek: A teljes kikapcsolódásért és nyugalomért. o Teljesen felszerelt edzőterem és padel pálya: Fittsége megőrzése anélkül, hogy el kellene hagynia a komplexumot. o Spa és közösségi iroda: Modern kényelmi szolgáltatások a relaxációhoz és a produktivitáshoz.

• További jellemzők:

o Lift hozzáférés: Kényelem az ajtóban. o Tárolóhelyiség és mélygarázs: Extra hely a tárgyak és járművek számára. o Biztonsági őr: Nyugalom a 24/7 biztonsági szolgálatnak köszönhetően.

• Átadás várhatóan: 2026 elején.

Régió leírása:

Selwo, Costa del Sol: A Costa del Sol vágyott Arany Háromszögében található Selwo híres természeti szépségéről és kiváló elhelyezkedéséről. Ez a régió idilli környezetet kínál, ahol a Földközi-tenger bája találkozik a buja tájakkal és egy élénk közösséggel. Estepona közelsége: Csak egy rövid autóútra található, Estepona ötvözi a hagyományos spanyol bájt és a modern kényelmet. A város híres a festői óvárosáról, gyönyörű strandjairól és számos étkezési és vásárlási lehetőségéről.

Golf és szabadidő: A területet számos világszínvonalú golfpálya veszi körül, így igazi paradicsom a golfozók számára. Emellett a közeli Puerto Banús, Benahavís és Marbella rengeteg szabadidős lehetőséget, ínyenc étkezési helyet és prémium vásárlási lehetőséget kínál.

Közlekedés: A nyugodt légkör ellenére Selwo kiválóan kapcsolódik a főbb autópályákhoz, így könnyű eljutni a szomszédos városokba és a malagai repülőtérre. A régió a nyugodt életmód és a könnyű megközelíthetőség tökéletes egyensúlyát kínálja.

Mediterrán életstílus: Ez a régió megtestesíti a luxus mediterrán életmódot lenyűgöző tengeri kilátásaival, kiváló éghajlatával és prémium szolgáltatásaival. Egy olyan terület, ahol élvezheti mind a nyugodt természeti környezetet, mind a pezsgő városi életet.

Tapasztalja meg Selwóban a modern luxust és a mediterrán életidők örök vonzerejét. Ez a lakás nem csupán egy otthon, hanem kapu egy rendkívüli életstílus felé. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy az Öné legyen!

Térkép