Luxus földszinti lakás az Új Arany Mérföldön

Elhelyezkedés: Új Arany Mérföld, Costa del Sol, Spanyolország

Lépjen be a kifinomult luxus világába ezzel a gyönyörűen felújított földszinti lakással, amely az előkelő Új Arany Mérföldön található. Ez a déli tájolású gyöngyszem a tengerparti élet legmagasabb szintjét kínálja, modern eleganciával és páratlan kényelemmel ötvözve.

Ingatlan jellemzői:

• Tágas lakótér: Generózus 142 m²-es lakóterület, amely nyitott és légies kényelmet biztosít, kiegészítve egy hatalmas 60 m²-es privát terasszal, amely tökéletes a pihenésre és szórakozásra. • Dizájner konyha: Új, korszerű konyha Miele készülékekkel, amelyek stílust és funkcionalitást egyaránt biztosítanak. • Elegáns belső tér: Magas színvonalú befejezésekkel, köztük elegáns padlóval, egyedi szekrényekkel és egy kifinomult elektromos kandallóval. • Szórakoztató kész: Prémium Bang & Olufsen hangrendszerrel felszerelve, amely ideális hangulatot teremt bármilyen alkalomra. • Klímakontroll: Élvezze az egész évben tartó kényelmet légkondicionálással, padlófűtéssel és fűtött fürdőszobákkal. • Luxus szolgáltatások: Hozzáférés a zárt komplexum kiváló szolgáltatásaihoz, beleértve 2 kültéri medencét, 2 edzőtermet, egy fedett medencét és 2 szaunát. • Tengerparti kényelem: Közvetlen hozzáférés a strandhoz és a sétányhoz, valamint egy sor kiváló étterem csak egy rövid sétára. • Kényelmi funkciók: Tartalmaz garázsbeállót, tárolóhelyiséget és liftet az egyszerű hozzáférés érdekében.

Régió leírása:

Az Új Arany Mérföld, amely Puerto Banús és Estepona között helyezkedik el, a Costa del Sol egyik legkeresettebb szakasza, híres lenyűgöző tengerparti ingatlanairól és luxus életstílusáról. Ez a vágyott terület a nyugalom és a kényelem egyedi kombinációját kínálja, tiszta strandokkal, buja zöld területekkel és világszínvonalú szolgáltatásokkal az ajtó előtt.

Itt egy sor felsőkategóriás étterem, butik és kulturális látnivaló található, amely ideálissá teszi a pihenésre és szórakozásra vágyók számára. A régió érett parkosított kertjei és előkelő urbanizációi nyugodt környezetet biztosítanak, miközben biztosítják a közelséget minden szükségeshez.

Akár a régió természeti szépsége, akár kozmopolita vonzereje vonzza, az Új Arany Mérföld páratlan kifinomultságot és kényelmet ígér. Ez a lakás nemcsak egy luxus otthont kínál, hanem egy kaput a Costa del Sol legjobb életstílusához.

Térkép