Stílusos Lakás Fuengirolában, Costa del Sol

Ingatlan Áttekintés:

Fedezze fel a modern tengerparti élet tökéletes példáját ebben a vadonatúj, 3 hálószobás lakásban, amely a keresett Torreblanca területén található, Fuengirolában. Ez a középső emeleti gyöngyszem ideális keverékét kínálja a luxusnak, kényelemnek és praktikumnak egy nyugodt, üdülőhely stílusú közösségben.

Főbb Jellemzők:

  • Tágas Belső Terek: A lakás 84 m² bőséges élettérrel rendelkezik, ahol az átgondolt dizájn zökkenőmentesen integrálja a beltéri és kültéri életteret. Élvezze a magánteraszt lélegzetelállító vidéki, tengeri és hegyi kilátással.
  • Modern Kényelem: A légkondicionáló, dupla üvegezés és beépített szekrények biztosítják a modern szükségletek teljesítését.
  • Üdülőhely Stílusú Szolgáltatások:
    • Két nagy szabadtéri medence a buja mediterrán kertekben, köztük egy sósvizes medence.
    • Egy fűtött fedett medence az egész éves pihenéshez.
    • Teljesen felszerelt konditerem, spa és szauna a wellness igényeinek kielégítésére.
    • Közösségi társalgó a lakók számára, ideális társalgásra és kikapcsolódásra.
  • Kényelem a Küszöbön: Ingyenes buszjárat szállítja a lakókat a közeli strandra vagy Fuengirola városközpontjába, míg a közlekedési lehetőségek, beleértve a busz- és taxi szolgáltatásokat, közvetlenül a komplexum előtt elérhetők. A Torreblanca vasútállomás mindössze 10 perces sétára található.
  • Privát Parkolás: Biztonságos parkolóhely biztosított, amely nyugodt parkolást garantál.
  • Közösségi Jellemzők: Élvezze a közösségi kert, jacuzzi és műholdas TV előnyeit. Az épület liftet és tárolóhelyiséget is tartalmaz a kényelmesebb használat érdekében.

Miért Ez a Lakás?

Ez a lakás egy exkluzív, mindössze 71 egységből álló fejlesztés része, amely nyugodt, intim lakókörnyezetet biztosít, távol a városi élet nyüzsgésétől. Ugyanakkor csak percekre található Fuengirola vibráló városközpontjától és a Costa del Sol legjobb strandjaitól, beleértve Los Boliches-t, Torreblanca-t és Las Gaviotas-t. Akár golfozó rajongó, strandkedvelő, akár vásárlási szenvedélyes, ez a hely mindenki számára kínál valamit.

Fuengirola, Costa del Sol

Fuengirola a Costa del Sol egyik legnépszerűbb tengerparti városa, amely híres egész éves napsütéséről, lenyűgöző strandjairól és vibráló közösségi életéről. Málaga és Marbella között elhelyezkedve, Fuengirola számos szolgáltatást kínál, beleértve kiváló vásárlási negyedeket, nemzetközi éttermeket és gazdag kulturális szcénát. Fuengirola strandjai 8 kilométer hosszúak, arany homokkal és tiszta kék vizekkel, ideálisak pihenésre és vízi sportokra.

Torreblanca, Fuengirola külvárosa, különösen kedvelt nyugodt környezetéért, családbarát légköréért és könnyű hozzáféréséért a város szolgáltatásaihoz. A jól kapcsolt tömegközlekedési rendszer lehetővé teszi a Costa del Sol felfedezését. A közeli Sierra de Mijas hegyek lenyűgöző hátteret nyújtanak, és lehetőséget biztosítanak túrázásra és kültéri tevékenységekre.

Ez a terület egy golfozó paradicsom, számos prestízs golfklub könnyen elérhető. Ezen kívül, strandklubok és prémium bevásárlóközpontok bőséges szórakozási lehetőségeket kínálnak. Fuengirola kiváló közlekedési kapcsolatai, beleértve a Málaga repülőtérhez közvetlen vonatjáratot, ideálissá teszik az egész régió felfedezésére.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy darabot birtokoljon a paradicsomból ezen a fejlődő üdülőhelyen. Akár nyaralóházat, befektetési ingatlant, akár állandó lakóhelyet keres, ez a lakás Torreblancában a luxus, kényelem és életstílus tökéletes egyensúlyát kínálja.

Térkép