Bájos Tengerparti Lakás La Cala de Mijas Szívében

Fedezze fel a tengerparti élet vonzerejét ezzel az újonnan felújított gyöngyszemmel La Cala de Mijasben. Egy exkluzív helyen, csupán néhány lépésre a strandtól, ez a bájos lakás tökéletes keveréke a modern kényelemnek és a hangulatos tengerparti légkörnek.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

  • Hely, Hely, Hely: Élvezze a kiváló tengerparti elhelyezkedést, festői kilátással a tengerre és a strandra a keleti fekvésű erkélyről.
  • Tökéletesen Felújítva: Frissen felújítva új alaprajzzal, ablakokkal, vízvezeték- és elektromos rendszerekkel, biztosítva a friss és modern hangulatot.
  • Tágas Élettér: Két kényelmes hálószoba és egy jól felszerelt fürdőszoba, amely a kényelmet és stílust szolgálja.
  • Kültéri Élvezet: Privát patio ideális grillezéshez, étkezéshez, és paddleboard vagy kerékpárok tárolásához.
  • További Erkély: Egy második erkély a hátsó részen tökéletes menedéket nyújt a délutáni napfényhez.
  • Kényelem a Küszöbön: Szupermarket a sarkon, és számos étterem csupán rövid sétára. Élvezze a festői sétányt, amely Cabopinóba vezet.

Megjegyzés: Az ingatlan nem rendelkezik medencével, parkolóhellyel vagy tárolóval.

La Cala de Mijasról:

La Cala de Mijas egy vibráló tengerparti város, amely Spanyolország Costa del Sol partján helyezkedik el. Gyönyörű strandjairól, bájos sétányáról és élénk légköréről ismert, a tengerpart szerelmeseinek és a relaxált életstílust keresők paradicsoma. A város tökéletes keveréke a tradicionális spanyol bájnak és a modern kényelmi szolgáltatásoknak, számos bolttal, étteremmel és bárral, amelyeket felfedezhet. A gyönyörű sétány La Cala-tól Cabopino-ig húzódik, festői útvonalat biztosítva a kényelmes sétákhoz. Kiváló elhelyezkedésével, barátságos közösségével és végtelen tengerparti bájával La Cala de Mijas az ideális úti cél azok számára, akik szeretnék megélni a mediterrán életstílust.

Térkép