Tengerparti Bájos: Felújított Stúdió a Port Duquesa Szívében

Fedezze fel a modern élet és a tengerparti báj tökéletes keverékét ezzel a gyönyörűen felújított stúdióval, amely közvetlenül a vibráló Port Duquesa területén található. Ez a stílusos menedék számos jellemzővel rendelkezik, amelyek kiemelkedő befektetési lehetőséget kínálnak.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

  • Kiváló Elhelyezkedés: A mozgalmas Port Duquesa szívében található, lépjen ki az ajtón, és körülveszik Önt ínycsiklandó éttermek, boltok és a festői marina.
  • Modern Belső Terek: Élvezze az új konyhát és fürdőszobát, amelyek funkcionalitásukkal és stílusukkal lettek megtervezve.
  • Privát Erkély: Pihenjen és relaxáljon, miközben nyugodt tengerparti kilátásban gyönyörködik—ideális hely egy étkezéshez vagy egy pohár borhoz, miközben a hajókat nézi.
  • Kényelem: Az épület liftet biztosít a könnyű hozzáféréshez, és az utcán át lehetőség van egy garázshely megvásárlására 10 000 €-ért. Ez a garázshely hozzáférést biztosít a szomszédos komplexum közösségi medencéjéhez és kertjéhez—további előnyök a szórakozás és kényelem érdekében.
  • Kiváló Befektetés: Kiváló elhelyezkedésével, modern kényelmi szolgáltatásaival és a garázs és közösségi létesítmények extra előnyeivel ez a stúdió kiváló befektetési lehetőség mind személyes használatra, mind bérbeadás céljára.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy szelet paradicsomot a Costa del Sol egyik legkeresettebb helyszínén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és egyeztessen időpontot a megtekintésre!

Fedezze Fel a Vibráló Port Duquesa

A Port Duquesa egy bájos és élénk marina, amely a Costa del Sol-on található, híres festői elhelyezkedéséről és vibráló légköréről. Ez a tengerparti gyöngyszem egyedülálló keveréket kínál a modern kényelmi szolgáltatásokból és a hagyományos spanyol bájból, így kedvelt célpont mind a helyiek, mind a látogatók számára.

  • Festői Szépség: A marina lenyűgöző tengerparti kilátásokkal és gyönyörű sétányokkal rendelkezik, melyeket pálmafák szegélyeznek, tökéletes hely a nyugodt sétákhoz vagy naplementés futásokhoz.
  • Étkezés és Vásárlás: Széles éttermek és butikok választéka kielégíti minden ízlést és preferenciát, biztosítva, hogy mindig találjon valami örömtelit.
  • Strandok és Szórakozás: A marinán túl felfedezhet tiszta strandokat és számos szabadidős tevékenységet, a vízi sportoktól kezdve a aranyhomokos pihenésig.
  • Kulturális Hangulat: Merüljön el a helyi kultúrában a rendszeres események, piacok és a Port Duquesa-ra jellemző barátságos közösségi szellem révén.

Akár nyugodt menedéket, akár aktív életstílust keres, Port Duquesa a legjobbat nyújtja mindkét világból egy idilli tengerparti környezetben.

Térkép