Lenyűgöző Tengerparti Lakás Páratlan Tengeri Kilátással Calahondában

Éld át a tengerparti élet varázsát ezzel a kivételes, középső szinti lakással Calahondában, Costa del Solon. Egy exkluzív tengerparti komplexumban található ingatlan, amely közvetlen hozzáférést biztosít a Földközi-tengerhez és számos luxus szolgáltatáshoz. Íme, miért különleges ez a lakás:

Fő Jellemzők:

Lenyűgöző Tengeri Kilátás: Élvezd az akadálytalan, panorámás kilátást a Földközi-tengerre közvetlenül a nappalidból, az óriási ablakoknak köszönhetően, amelyek természetes fényt és csodálatos horizontot kínálnak. • Elsőrangú Tengerparti Elhelyezkedés: Közvetlenül a tengerparton található, és csak egy kellemes séta választ el a legjobb helyi strandoktól és gourmet éttermektől, így ez a lakás a tengerparti élet esszenciáját testesíti meg. • Felújítási Lehetőség: A lakás jelenleg felújításra szorul, így lehetőséged van arra, hogy testre szabhasd, és álmaid tengerparti menedékévé alakítsd. • Világos és Tágas: Nagyvonalú életterekkel és nyitott elrendezéssel rendelkezik, ami világos és légies hangulatot teremt, ideális a pihenéshez vagy vendéglátáshoz. • Közös Medence: Merülj el a közös úszómedencében, amely tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és a szomszédokkal való ismerkedéshez, miközben élvezed a festői környezetet. • Kényelmes Lift Hozzáférés: A lift biztosítja az egyszerű hozzáférést az otthonodhoz, megkönnyítve a mindennapi életet.

Miért Calahonda?

Calahonda egy elbűvölő tengerparti gyöngyszem a Costa del Solon, amely híres gyönyörű strandjairól, élénk életstílusáról és nyugodt atmoszférájáról. Íme, miért imádni fogod ezt a régiót:

Mesés Strandok: A tiszta, homokos partok és kristálytiszta vizek Calahondát igazi paradicsommá teszik a strand szerelmesei és napimádók számára. • Gasztronómiai Élmények: A számos étkezési lehetőség, a hangulatos tengerparti éttermektől a luxus éttermekig biztosítja, hogy mindig új ízeket fedezhess fel. • Golfozó Paradicsom: A golf rajongóinak Calahonda közelséget biztosít Spanyolország legjobb golfpályáihoz, végtelen játéklehetőségekkel gyönyörű környezetben. • Kiváló Közlekedés: Könnyű hozzáférést nyújt a főbb útvonalakhoz és a közeli városokhoz, mint Marbella és Fuengirola, így tökéletes helyen vagy a Costa del Sol régió felfedezéséhez. • Meleg Klíma: Élvezd az egész évben kedvező klímát, rengeteg napsütéssel és enyhe hőmérséklettel, ami minden napot vakációvá varázsol.

Használd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy tengerparti ingatlant vásárolj a Costa del Sol egyik legkeresettebb helyszínén. Lépj kapcsolatba velünk még ma, és kezdj el álmodozni az új tengerparti életedről!

Térkép