Fedezd Fel Mediterrán Oázisodat Fuengirola Szívében!

Üdvözlünk ebben a lenyűgöző lakásban, amely tökéletesen ötvözi a kényelmet, stílust és praktikusságot. Legyél akár egy pár, aki bájos menedéket keres, vagy egy kis család, amely egy otthonos lakást szeretne, ez az ingatlan mindent megad, amire szükséged van egy kellemes lakóélményhez.

Főbb Jellemzők:

Két Tágas Hálószoba: Élvezd a bőséges helyet és a magánszférát a jól megtervezett hálószobákban. • Modern Fürdőszoba: Kortárs felszerelésekkel a napi kényelemért. • Lenyűgöző Tengerparti Kilátás: Merülj el a Mediterrán-tenger elbűvölő látványában közvetlenül otthonodból. • Közösségi Medence: Pihenj és relaxálj a gyönyörűen karbantartott medencénél. • Délre Néző Tájolás: Élvezd a bőséges természetes fényt egész nap. • Kész Költözésre: Nincs szükség felújításra – ez a lakás készen áll a költözésre. • Tágas Nappali-Evőhely: Nagy, nyitott tér, amely ideális szórakozásra és pihenésre. • Bájos Terasz: Kis kültéri terület a Mediterrán éghajlat élvezetéhez. • Légkondicionáló: Tartsd magad kényelmesen egész évben a szobánkénti klímavezérléssel.

Kiváló Elhelyezkedés:

A Fuengirola vibráló központjában található lakás páratlan kényelmet kínál. Csak néhány lépésnyire a csillogó tengertől és számos szolgáltatástól körülvéve, élvezheted mindkét világ legjobbját – egy nyugodt menedéket és egy aktív életstílust. A szórakozóhelyek, szupermarketek és különféle szolgáltatások közelsége azt jelenti, hogy minden, amire szükséged van, gyalogosan elérhető, ami fokozza mindennapi lakóélményedet.

Fuengiroláról:

Fuengirola egy élettel teli tengerparti város, amely gyönyörű strandjairól, nyüzsgő kikötőjéről és széleskörű étkezési és szórakozási lehetőségeiről ismert. Napfényes Mediterrán éghajlatával, gazdag kulturális örökségével és barátságos légkörével Fuengirola menedéket nyújt azok számára, akik egyszerre keresnek pihenést és izgalmat. Élvezd a tengerparti sétákat, fedezd fel a vibráló helyi piacokat, vagy merülj el a változatos gasztronómiai kínálatban. Fuengirola központi elhelyezkedése a Costa del Solon könnyű hozzáférést biztosít a közeli városokhoz és látványosságokhoz, így ideális alapként szolgál a régió felfedezéséhez.

Összegzésül, ez a lakás Fuengirolában egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy átöleld a Mediterrán életstílust minden otthoni kényelemmel. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus ingatlant – szerezd meg még ma!

Térkép