Lenyűgöző Lakás Nagy Terasszal Pinillóban

Üdvözlünk új otthonodban, ahol a Mediterrán báj modern kényelemmel találkozik! Ez a gyönyörűen berendezett, 115 m²-es lakás tökéletes keveréke a kényelemnek és eleganciának, és kivételes lakóélményt kínál. Íme, miért érdemes megtekinteni ezt az ingatlant:

Főbb Jellemzők:

Tágas Terasz: Élvezd a dél-délkeleti tájolású nagy terasz luxusát, amely tökéletes a bőséges természetes fény befogadására és kellemes kilátások élvezetére. Ideális kültéri étkezésekhez, pihenéshez vagy egyszerűen a tenger friss levegőjének élvezetéhez. • Jól Megtervezett Belterek: A lakás három gondosan megtervezett hálószobával rendelkezik, amelyek bőséges helyet biztosítanak a családod számára. A két fürdőszoba közül az egyik stílusos fürdőszobával rendelkezik, amely privát szférát és kényelmet nyújt mindenki számára. • Kényelmes Extrák: Használj ki egy dedikált parkolóhelyet és egy hasznos tárolószobát, amelyek bőséges helyet biztosítanak a személyes holmijaid számára és problémamentes parkolást kínálnak. • Urbanizációs Szolgáltatások: Merülj el a frissítő úszómedencében, vagy pihenj a gyönyörűen parkosított kertekben az urbanizáció területén. Ez a saját személyes oázisod Pinillo szívében. • Kiváló Elhelyezkedés: Mindössze 900 méterre a La Carihuela sétánytól, sosem vagy messze a strandtól és annak frissítő tengerparti szellőjétől. Élvezd a helyi szolgáltatások könnyű elérhetőségét, beleértve az iskolákat, orvosi központokat és népszerű szupermarketeket, mint a Mercadona, Carrefour és Lidl. • Közlekedési Kapcsolatok: A közeli vasútállomás és a Benalmádena és Torremolinos települések közelsége kiváló összeköttetést és kényelmet biztosít a szélesebb régió felfedezéséhez.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy ezt a kivételes lakást sajátodévá tedd. Lépj kapcsolatba velem még ma, hogy megbeszéljünk egy megtekintést!

Fedezd Fel Pinillót – Ideális Mediterrán Menedéked

Pinillo, Torremolinos bájos negyede, kellemes keveréke a nyugalomnak és a hozzáférhetőségnek. Íme, miért Pinillo a tökéletes hely a következő otthonod számára:

Tengerparti Báj: Csak egy kőhajításnyira a festői La Carihuela sétánytól, Pinillo lehetővé teszi, hogy élvezd a nyugodt tengerparti szellőket és lenyűgöző tengerparti kilátásokat, miközben közel maradsz a város szívéhez. • Helyi Kényelmi Szolgáltatások: A terület jól ellátott alapvető szolgáltatásokkal, beleértve a megbízható iskolákat, modern orvosi központokat és különféle szupermarketeket, biztosítva, hogy minden, amire szükséged van, könnyen elérhető. • Zöld Terek: Élvezd a Mediterrán éghajlatot gyönyörű kertekhez és rekreációs területekhez való hozzáféréssel, amelyek nyugodt menedéket nyújtanak a mindennapi élet zajától. • Könnyű Közlekedés: Kiváló közlekedési kapcsolatokkal, beleértve a közeli vasútállomást, könnyedén felfedezheted a környező településeket, mint Benalmádena és Torremolinos, így könnyen élvezheted a Costa del Sol által kínált minden lehetőséget.

Pinillo ötvözi a nyugodt lakóhelyet a városi kényelmi szolgáltatásokkal és tengerparti szépséggel. Gyere és tapasztald meg Pinillo báját saját magad!

Térkép