Látványos és Tágas Lakás Guadalmina Alta-ban

Fedezze fel álmai otthonát a presztízses Guadalmina Alta negyedben, amely az egyik legkeresettebb lakóövezet. Ez a gyönyörű és tágas lakás kivételes élettapasztalatot kínál az alábbi jellemzőkkel:

  • Bőséges Tér: 116 négyzetméter jól megtervezett élettérrel rendelkezik, amely 2 nagy hálószobát és 2 fürdőszobát tartalmaz, az egyik elegáns en-suite. Ha szükséges, könnyedén átalakítható egy harmadik hálószobává.
  • Fényes és Meghívó: A lakás nagy, világos nappalival rendelkezik, amely tökéletes pihenésre és kikapcsolódásra, valamint egy tágas és teljesen felszerelt konyhával, amely inspirálja kulináris kreativitását.
  • Terasz Kilátással: Lépjen ki a lakás ékszeréhez – egy bájos teraszra, amely tiszta kilátást és szépen karbantartott kertet kínál. Ideális hely a reggeli napozásra, vendégek szórakoztatására vagy gyermekek és háziállatok játéktérként való használatára. A keleti fekvés biztosítja a napos reggeleket.
  • Közösségi Szolgáltatások: Élvezze a jól karbantartott közösségi medencét, amely tökéletes hely a felfrissülésre és a szomszédokkal való társalgásra. Emellett a lakás egy nagy fedett garázzsal rendelkezik, amely akár két autót is el tud helyezni, kényelmet és biztonságot biztosítva.
  • Kiváló Elhelyezkedés: Guadalmina Alta kívánatos területén helyezkedik el, amely könnyű hozzáférést biztosít a helyi szolgáltatásokhoz, iskolákhoz és rekreációs létesítményekhez, fokozva ezzel életminőségét.

Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy birtokába vehessen egy darabot a paradicsomból. Hívjon most, hogy időpontot egyeztessen a megtekintéshez és tegye ezt az álomlakást új otthonává!

Fedezze fel Guadalmina Alta-t

A Costa del Sol szívében elhelyezkedő Guadalmina Alta egy presztízses lakóövezet, amely eleganciájáról és nyugalmáról ismert. Íme, miért kiváló választás Guadalmina Alta-ban élni:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Kényelmesen elhelyezkedik Marbella és Puerto Banús közelében, könnyű hozzáférést biztosítva a világszínvonalú vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségekhez.
  • Természeti Szépség: A régiót lenyűgöző tájak veszik körül, beleértve a buja golfpályákat és a Földközi-tenger panorámáját. A szabadtéri tevékenységeket kedvelők értékelni fogják a bőséges sétányokat és zöld területeket.
  • Minőségi Életmód: Guadalmina Alta a magas életminőségéről ismert, jól karbantartott ingatlanokkal és barátságos közösségi légkörrel. Az övezet kiváló iskolákkal, orvosi létesítményekkel és számos rekreációs tevékenységgel rendelkezik.
  • Éghajlat: Élvezze a mérsékelt és napos mediterrán éghajlatot egész évben, amely tökéletes a szabadtéri élethez és szabadidős tevékenységekhez.

Merüljön el Guadalmina Alta bájában, és tapasztalja meg a finom életstílust a Costa del Sol egyik legkeresettebb területén.

Térkép