“Airbnb” Lakások Sekirn am Wörthersee – Csak 5 Perc a Klagenfurti Egyetemtől!

3 LAKÁS A WÖRTHERSEE MELLETT ÉS A KLAGENFURTI EGYETEM KÖZELÉBEN

Leírás:

VONZÓ LAKÁSOK A WÖRTHERSEE KÖRÜL – IDEÁLIS TURISZTIKAI KIADÁSRA IS

A bájos Sekirn faluban, csupán 150 méterre az osztrák Wörthersee népszerű partjától, ezek az újonnan felújított, bérbe adható lakások friss megjelenést és minden modern kényelmet kínálnak. Klagenfurt, Karintia fővárosa, mindössze 5 km-re található, ahol olyan látnivalók várják, mint az Egyetem, Stadion, Trampolinpark és a Klagenfurti Strandbad – Karintia legnagyobb strandja!

Árak parkolóhelyekkel:

• €155,000 (TOP 8, teljesen bútorozott) • €198,000 (TOP 7, részben bútorozott; további bútorok beszerzésében segíthetünk, ha nem tudja saját maga beszerezni) • €249,000 (TOP 2, bútorozatlan; összeszerelési segítség lehetséges, és sok bútorbolt kínál kedvező áron összeszerelési szolgáltatást)

További vásárlási költségek:

• 3% közvetítői díj (+ ÁFA) • 3.5% ingatlan-átruházási illeték • 1.1% földhivatali bejegyzési díj • Szerződéskészítési költségek ügyvéd vagy notárius díjszabása szerint

HELYSZÍN:

A Wörthersee népszerű üdülőhely, amely az alpesi frissességet mediterrán klímával ötvözi. Ausztria egyik legtisztább tava, türkizkék vizével és számos látványosságával, például a Pyramidenkogel kilátótoronnyal, festői kerékpáros útvonalakkal, tóparti golfpályával, a történelmi Klagenfurttal és egy híres kaszinóval. A 19.39 km²-es tó a legnagyobb Karintiában, átlagos vízhőmérséklete 27°C. Az ingatlan kényelmesen, mindössze 5 perces sétára található a festői Sekirn strandtól, amely frissítő standdal és SUP bérléssel rendelkezik. A vízi sportok szerelmesei élvezhetik a szörfözést, vízisíelést és wakeboardozást. Klagenfurt széles választékú üzleteivel, éttermeivel és kávézóival mindössze 10 perces autóútra vagy 25 perces kerékpározással elérhető.

INGATLAN:

Ezek a lakások 2023 vagy 2024 folyamán teljes felújításon estek át, és teraszokkal rendelkeznek, amelyek részleges tóparti kilátást nyújtanak (tél és ősz).

Jelenleg az alábbi egységek állnak rendelkezésre eladásra:

TOP 8 (Földszint): Azonnal használható, ez a stúdió lakás 30.88 m², 18.98 m²-es terasszal rendelkezik. Tartalmaz egy nappalit konyhasarokkal és alvó területtel, valamint egy fürdőszobát. Az egységhez két parkolóhely tartozik, az egyik elektromos töltővel és egy 1.25 m²-es pincetároló kerékpárok számára. Továbbá rendelkezik egy saját napelemes rendszerrel. Ár: €155,000.

TOP 7 (Földszint, Sarok): 2023-ban felújítva, ez a lakás 38.26 m²-es, 26 m²-es terasszal és egy kis 80 m²-es kerttel rendelkezik. Tartalmaz egy nappalit konyhasarokkal, egy hálószobát és egy fürdőszobát. Az egységhez két parkolóhely tartozik, az egyik elektromos töltővel, közvetlenül a lakás mellett, és egy 1.25 m²-es pincetároló kerékpárok számára. A lakás saját napelemes rendszerrel rendelkezik. Ár: €198,000.

TOP 2 (Első Emelet, Sarok): Közel a befejezéshez, fürdőszobai csempe kiválasztási lehetőséggel. A lakás 53.35 m²-es, 13.94 m²-es terasszal és egy 60 m²-es padlástárolóval rendelkezik. Tartalmaz egy nappalit konyhasarokkal, egy fürdőszobát, egy külön WC-t és egy hálószobát panorámás kilátással a dombokra. Lehetőség van egy második kisebb hálószoba kialakítására is. Az egységhez két parkolóhely tartozik, az egyik elektromos töltővel a biztosított hátsó kertben, egy 1.25 m²-es pincetároló kerékpárok számára, saját napelemes rendszer és hideg-meleg légkondicionáló. Akadálymentes hozzáférés. Kedvezményes ár: €249,000. (Ha saját magának befejezi, akkor az ár: €229,000)

HASZNÁLAT:

Ezek a lakások kötelező bérbeadás kombinálva privát használattal. A híres “Interhome” cég jelenleg kezel egy lakás turisztikai bérbeadását az épületben, és rendelkezésre áll az egyéb egységek bérbeadásának kezelésére is.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megszerezzen egyet ezek közül az exkluzív lakások közül, mindössze pár lépésre a gyönyörű Wörthersee-től. Lépjen kapcsolatba velünk még ma további információkért vagy a megtekintés időpontjának egyeztetéséért. Teljes kapcsolattartási adatokkal megkapja az összes szükséges információt ahhoz, hogy megvalósítsa álmát a Wörthersee közelében!

Térkép