Fedezze fel a Tökéletes Oázist Mijas Golfban

A prestízs Mijas Golf közösség szívében elhelyezkedő bájos, 88 m²-es apartman tökéletesen ötvözi a kényelmet és a eleganciát, ideális menedéket nyújtva azok számára, akik a nyugalmat és a stílust keresik. Barátságos hangulatával és gondosan megtervezett kialakításával ez az ingatlan mindent megad, amire szüksége van a békés, mégis vibráló életstílushoz. Íme, miért érdemes megnézni ezt az apartmant:

  • Tágas Élettér: Élvezze a két nagyméretű hálószobát és a két modern fürdőszobát, amelyek bőséges teret biztosítanak a pihenéshez és a kényelmi szolgáltatásokhoz.
  • Modern Kényelmek: Az ingatlan lifttel rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében, és dedikált parkolóhely áll rendelkezésre az Ön kényelme érdekében.
  • Kültéri Élmények: Élvezze a napfényt saját privát teraszán, amely tökéletes alfresco étkezésekhez vagy egyszerűen csak egy jó könyv mellett való relaxáláshoz.
  • Közösségi Szolgáltatások: Merüljön el a tiszta úszómedencében vagy sétáljon a buja közösségi kertben, amely frissítő menedéket kínál közvetlenül az ajtaja előtt.
  • További Jellemzők: Használja ki az extra tárolásra alkalmas kamrát, és a 3. emeleti nyugodt kilátásokból beáradó természetes fényt.

Legyen szó golf rajongóról, aki a világklasszis pályák közelében szeretne élni, vagy egyszerűen csak egy nyugodt menedéket keres kiváló közlekedéssel, ez az apartman tökéletes választás. Tapasztalja meg a kényelem, elegancia és szabadidő harmonikus ötvözetét Mijas Golf egyik legkeresettebb címén.

Fedezze fel Mijas Golfot

Mijas Golf, a festői Costa del Sol régióban található, híres nyugodt légköréről és világklasszis szolgáltatásairól. Ez a prestízs terület egyedülálló kombinációját kínálja a buja tájaknak, lenyűgöző golfpályáknak és egy vibráló közösségi szellemnek.

Főbb Jellemzők:

  • Golf Paradicsom: Két kiemelkedő golfpályának otthont adó Mijas Golf a golfkedvelők menedéke, akik kihívást jelentő játékra és lenyűgöző kilátásokra vágynak.
  • Nyugodt Környezet: A terület buja zöldterületeivel és nyugodt légkörével ideális azok számára, akik szeretnék elkerülni a városi élet nyüzsgését.
  • Kényelmes Elhelyezkedés: Élvezze a közeli kényelmi szolgáltatások, például bájos helyi üzletek, éttermek és kulturális látnivalók könnyű elérhetőségét, miközben megőrzi a békés menedéket.
  • Kulturális Gazdagság: Fedezze fel a közeli Mijas történelmi városát, amely hagyományos andalúz építészetéről, pezsgő piacairól és gazdag kulturális örökségéről ismert.

Tapasztalja meg a legjobbat mindkét világból egy otthonban Mijas Golfban – ahol a nyugodt életstílus találkozik a vibráló közösségi élettel.

Térkép