Egyedülálló Lehetőség az Exkluzív Parque Doña Sofía Komplexumban!

Ez az Ön lehetősége, hogy birtokba vegyen egy lenyűgöző földszinti apartmant a prestízs Parque Doña Sofía komplexumban, amely közvetlenül a tengerparton helyezkedik el a vibráló Fuengirola városában. Ez a tágas, 100 m²-es ingatlan tökéletes azok számára, akik értékelik a kényelmet és a stílust, és egy kivételes életélményt keresnek a Costa del Sol egyik legkeresettebb helyszínén.

Ingatlan Jellemzők:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Az exkluzív Parque Doña Sofía komplexumban található, mindössze néhány lépésre a tenger aranyhomokjától.
  • Tágas Élettér: Élvezze a világos és légies nappalit, amely több nagy ablakkal rendelkezik, így természetes fényt árasztva, meleg és invitáló hangulatot teremtve.
  • Személyre Szabható Konyha: A konyha bútorozatlan, lehetőséget adva arra, hogy saját ízlése szerint tervezze és személyre szabja. Emellett lehetőség van a nappali térrel való összekapcsolására, növelve a tér nyitottságát és áramlását.
  • 2 Hálószoba:
    • Fő Hálószoba: Az egyik hálószoba valódi menedéket kínál, beépített szekrényekkel, öltözőterülettel és privát fürdőszobával.
    • Második Hálószoba: Szintén beépített szekrényekkel rendelkezik, bőséges tárolóhelyet biztosítva.
  • 2 Teljes Fürdőszoba: Jól felszerelt, beleértve a fő hálószobához tartozó fürdőszobát is.
  • Privát Kert: Élvezze saját paradicsomát egy privát kerthelyiségben, amely ideális kültéri pihenéshez és szórakoztatáshoz.
  • 24 Órás Biztonság: A komplexumban 24 órás biztonsági szolgálat működik, biztosítva ezzel a nyugalmat.
  • Természetes Fény: Bőséges természetes fény tölti meg az apartmant egész nap, meleg és barátságos otthoni környezetet teremtve.

Ez az apartman nem csupán egy otthon; ez egy életstílus választás, amely luxust, kényelmet és biztonságot kínál Fuengirola egyik legjobb területén.

A Régióról:

Fuengirola – Egy Tengerparti Gyöngyszem a Costa del Solon

Fuengirola egy vibráló tengerparti város a Costa del Solon, amely egész évben ragyogó napsütéséről, lenyűgöző strandjairól és élénk légköréről ismert. Kedvelt úti cél mind a helyiek, mind a turisták számára, ideális keveréke a hagyományos spanyol kultúrának és a modern kényelmi szolgáltatásoknak.

  • Strandok: Fuengirola több mint 8 kilométernyi érintetlen homokos stranddal büszkélkedhet, ideális napozáshoz, úszáshoz és vízi sportokhoz. A sétányon bájos kávézók, éttermek és boltok sorakoznak, így tökéletes helyszínt nyújt egy kellemes sétához.
  • Szolgáltatások: A város minden szükséges kényelmi szolgáltatással rendelkezik, beleértve bevásárlóközpontokat, iskolákat, egészségügyi intézményeket és egy nyüzsgő marinat.
  • Közlekedési Kapcsolatok: Kiváló közlekedési kapcsolatok könnyítik meg a környező területek felfedezését, a vasútállomás kapcsolatokat biztosít Málaga, a repülőtér és egyéb helyszínek felé.
  • Kulturális Látnivalók: Fuengirola gazdag történelemmel rendelkezik, például a Sohail-kastély révén, amely bepillantást nyújt a múltba. A város számos kulturális eseményt is rendez, beleértve zenei fesztiválokat, vásárokat és hagyományos spanyol ünnepeket.
  • Étkezési és Szórakozási Lehetőségek: Tapas bároktól a fine dining éttermekig, Fuengirola változatos kulináris szcénát kínál. Az éjszakai élet is gazdag, a tengerparti kluboktól és bároktól kezdve az entertainment helyszínekig minden ízlésnek megfelelően.

Fuengirolában élni azt jelenti, hogy élvezheti a két világ legjobbját – a nyugodt mediterrán életstílust a modern élet kényelmi szolgáltatásaival a keze ügyében. Akár állandó lakóhelyet, nyaralót, akár befektetési ingatlant keres, ez a régió hihetetlen potenciált kínál. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy birtokba vegye a Parque Doña Sofía egy darabját!

Térkép