Fedezze Fel Álomotthona Manilvában: Mediterrán Gyöngyszem

Üdvözöljük a jövőbeli menedékhelyén a lenyűgöző Costa del Solon! Ez a kivételes középső szintű apartman a nyugodt Manilvában az elegancia és a praktikum tökéletes kombinációját kínálja, lehetőséget adva arra, hogy megélje a luxust Spanyolország egyik legkedveltebb helyszínén.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

  • Tágas Élettér: 130 m² jól megtervezett terület, amely egy tágas teraszt és nagy patio-t kínál, ideális a pihenéshez és a szórakozáshoz egyaránt.
  • Kényelmes Hálószobák: Két hálószoba, köztük egy master suite, amely luxus fürdőszobával rendelkezik, hydromasszázs kád is található benne. A második hálószoba rugalmasan használható, három ággyal, köztük egy emeletes ágy, ideális családok számára.
  • Modern Konyha: 2023-ban felújítva, kortárs készülékekkel és nyitott elrendezéssel, amely zökkenőmentesen kapcsolódik a nappalihoz, fokozva a kulináris és társasági élményeket.
  • Elegáns Jellemzők: Élvezze a márvány padló, a hideg/meleg légkondicionáló és a dupla üvegezés által nyújtott kifinomultságot, amely kényelmes és csendes környezetet biztosít. Az öltözőszekrények mindkét hálószobában bőséges tárolóhelyet kínálnak.
  • Kényelmes Extrák: Az apartman félig bútorozott, WiFi-t, saját mosókonyhát és egy privát fedett teraszt tartalmaz, teljes mértékben akadálymentesített.

Közösségi Szolgáltatások:

  • Biztonság & Kényelem: Az ingatlan biztonságos és zárt, biztosítva a nyugalmat.
  • Luxus Kényelmi Létesítmények: Használja ki a közösségi medencét, a gyönyörűen parkosított kerteket, a padel pályákat és a gyerekek számára kialakított játszóteret.
  • Parkolás: Tartalmaz földalatti parkolóhelyet az Ön kényelme érdekében.

Elsődleges Elhelyezkedés:

  • Strand Közelsége: Az El Negro Beach mellett helyezkedik el, így csak néhány lépésre van az aranyhomokos és kristálytiszta vizektől.
  • Életstílus: Manilva egy nyugodt környezetet kínál, a mediterrán élet minden előnyével, így az apartman tökéletesen alkalmas mind állandó lakóhelynek, mind okos befektetésnek.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy sajátjává tegye ezt a paradicsomi helyet Manilvában. Ez az apartman megtestesíti a Costa del Sol életstílusának esszenciáját, modern kényelmet ötvözve a mediterrán bájjal. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy időpontot egyeztessen a megtekintésre, és tegye magáévá ezt az álomotthont!

Manilva Részletes Bemutatása: Az Elrejtett Gyöngyszem a Costa del Solon

A festői Costa del Sol mentén fekvő Manilva egy bájos város, amely tökéletes egyensúlyt teremt a nyugalom és a vibráló tengerparti élet között. A híres El Negro Beach és a gyönyörű strandok révén Manilva idilli környezetet kínál azoknak, akik pihenésre és kalandra egyaránt vágynak.

Manilva Kulcsfontosságú Jellemzői:

  • Tengerparti Szépség: A kilométeres homokos strandok és kristálytiszta vizek Manilva a strandkedvelők és vízi sportok rajongóinak paradicsoma.
  • Gazdag Örökség: A város bájos utcái és hagyományos andalúz építészet egy kis betekintést nyújt Spanyolország gazdag történelmébe és kultúrájába.
  • Helyi Szolgáltatások: Élvezze a helyi boltok, éttermek és kávézók változatos kínálatát, amelyek autentikus spanyol élményeket nyújtanak.
  • Közelség a Látnivalókhoz: Manilva jól kapcsolódik más népszerű Costa del Sol-i úti célokhoz, köztük Marbella és Estepona, így könnyedén felfedezheti a régió számos látnivalóját.

Öleljen át a mediterrán életstílust Manilvában, ahol minden nap olyan, mint egy vakáció. Fedezze fel a természetes szépség és a modern kényelem tökéletes kombinációját Spanyolország e varázslatos szegletében.

Térkép