Modern Tengerparti Menedék: Tökéletes Kikapcsolódás Vár Rád

Fedezd fel álmaid menedékét ebben a gyönyörűen felújított lakásban, amely tökéletesen van kialakítva párok vagy egyéni utazók számára, akik a kényelem és a praktikum keverékére vágynak. Közvetlenül az első sorban a parton elhelyezkedő lakás lenyűgöző tengerparti kilátást és ideális helyszínt kínál a Costa del Sol felfedezésére.

Jellemzők:

  • Tengerparti Kilátású Hálószoba: Pihenj egy tágas hálószobában, amely luxus King-size ággyal (180×200 cm) és lélegzetelállító óceáni kilátással rendelkezik.
  • Modern Fürdőszoba: Élvezd az újonnan felújított fürdőszobát, amely walk-in zuhanyzót, stílusos mosdót, törölközőszárítót és egy kényelmes mosógépet tartalmaz.
  • Stílusos Nappali: Relaxálj a nappaliban, amelyet egy nagy, kényelmes kanapé, egy jelentős munkapad és egy síkképernyős TV tesz tökéletessé szórakozáshoz.
  • Teljesen Felszerelt Konyha: Készítsd el kedvenc ételeidet a felújított konyhában, amely hűtőszekrénnyel, mikróval, páraelszívóval, vízforralóval, pirítóssal és kávéfőzővel van felszerelve.
  • Elsőrangú Elhelyezkedés: Az első sorban elhelyezkedő lakás azonnali hozzáférést biztosít a parthoz, Estepona mindössze 8 km-re, Marbella 18 km-re, és Ronda 34 km-re található.

Miért Imádni Fogod:

  • Zökkenőmentes Kényelem: Minden részletet úgy alakítottak ki, hogy maximális kényelmet nyújtson, a modern bútoroktól a kényelmes szolgáltatásokig.
  • Lenyűgöző Kilátások: Ébredj a tenger nyugtató látványára és hangjaira, ami tökéletes hangulatot teremt a pihentető tartózkodáshoz.
  • Ideális Felfedezéshez: Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes helyen vagy ahhoz, hogy felfedezd Estepona vibráló kultúráját, Marbella luxusát és Ronda történelmi báját.

Éld át a nyugodt életstílust és a tengerparti bájt ezzel a kifinomult lakással—ideális otthonnal a nyaralásokhoz. Akár egy hangulatos menedékre, akár egy stílusos bázisra van szükséged a Costa del Sol felfedezéséhez, ez az ingatlan minden igényt kielégít.

Fedezd Fel a Costa del Sol-t

A Costa del Sol híres gyönyörű strandjairól, napfényes időjárásáról és vibráló életstílusáról. Ez a lenyűgöző dél-spanyol régió a Földközi-tenger partján húzódik, gazdag kultúrával, pihenéssel és kalanddal.

A Régió Főbb Látnivalói:

  • Estepona: Bájos óvárosáról, lenyűgöző tengerpartjáról és kiváló étkezési lehetőségeiről ismert, Estepona egy klasszikus spanyol élményt kínál modern csavarral.
  • Marbella: A luxus és fényűzés központja, Marbella híres prémium vásárlási lehetőségeiről, exkluzív éjszakai életéről és világszínvonalú kikötőjéről, így ideális hely azok számára, akik egy kis pompa után vágynak.
  • Ronda: A hegyekben elhelyezkedő történelmi gyöngyszem, Ronda lenyűgöző sziklaoldali fekvése, ősi hídei és gazdag kulturális öröksége miatt egy festői menekülést kínál a tengerparti nyüzsgésből.

Akár Estepona tengerparti vonzereje, Marbella eleganciája, vagy Ronda történelmi mélysége vonz, a Costa del Sol egy olyan régió, amely felejthetetlen életstílust ígér.

Térkép