Bájos Tengerparti Menedék Fuengirola Kikötőjében

  • Elsőrangú Tengerparti Közelség: Csak 100 méterre a napfényes Fuengirola Strandtól.
  • Vibráló Kikötői Környezet: Merülj el a pezsgő atmoszférában, ahol számos étterem, bolt és szórakozási lehetőség vár közvetlen közelben.

Ingatlan Jellemzők:

  • Felújított Elegancia: Lépj be egy gyönyörűen frissített lakásba, modern befejezésekkel és friss, hívogató légkörrel.
  • Kényelmes Kényelem: Élvezd a 2 tágas hálószobát és 2 stílusos fürdőszobát, amelyek mind a pihenést, mind a praktikus használatot szolgálják.
  • Befektetési Potenciál: Használj ki egy üdülési engedélyt, amely kiváló lehetőséget nyújt turisták által generált bérleti jövedelemre.

Életstílus Előnyök:

  • Napfény Évszaktól Függetlenül: Kényeztesd magad a mediterrán éghajlatban és élvezd a napfényes strandnapokat, csupán egy rövid sétára.
  • Dinamikus Helyszín: Tapasztald meg a Costa del Sol életstílusát a kikötő pezsgő étkezési és szórakozási lehetőségeivel.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy szelet paradicsomot birtokolj Fuengirola egyik legkeresettebb helyszínén. Lépj kapcsolatba velem még ma további információkért és időpont egyeztetésért!

Fuengirola Kikötője:

A Spanyolország lenyűgöző Costa del Sol partján található Fuengirola Kikötő egy pezsgő központ, amely híres festői vízpartjáról, vibráló légköréről és változatos szolgáltatásairól. A kikötő ötvözi a hagyományos bájt a modern kényelmi szolgáltatásokkal, így kívánatos célpont mind a helyiek, mind a látogatók számára. Gyönyörű strandjaival, kiváló étkezési lehetőségeivel és számos szabadidős tevékenységével a Fuengirola Kikötő a mediterrán tengerparti élet legjavát képviseli. Akár a sétányon sétálsz, friss tengeri ételeket kóstolsz, vagy egyszerűen csak élvezed a panorámás tengeri kilátást, ez a terület magas életminőséget ígér Spanyolország egyik legkeresettebb régiójában.

Térkép