Káprázatos Középső Emeleti Lakás Los Boliches-ben, Costa del Sol

Fedezd fel álmaid tengerparti menedékét! Los Boliches vibráló szívében található ez a bájos középső emeleti lakás, amely egyedülálló kényelmet és potenciált kínál. Tökéletesen elhelyezkedik egy tengerparti komplexumban, ez az ingatlan ideális lehetőséget biztosít befektetéshez vagy nyaraláshoz.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Tengerparti, városközponti, és mindössze néhány lépésre a boltoktól, a tengertől, iskoláktól és tömegközlekedéstől. Élvezd a legjobb tengerparti életstílust mindennel az ajtód előtt.
  • Tágas Élettér: 85 m² lakóterület, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával, amely elegendő helyet biztosít a kényelmes pihenéshez.
  • Bájos Külső Tér: Egy 9 m²-es privát terasz, ideális pihenéshez, miközben élvezheted a csendes hegyvidéki kilátást.
  • Modern Alapfelszereltség: Teljesen felszerelt konyha, márvány padló, és beépített szekrények növelik az otthon funkcionalitását és stílusát.
  • Hozzáférhetőség és Kényelem: Lift hozzáférés, fedett terasz, hasznos szoba, és beléptető telefon biztonság fokozza az ingatlan vonzerejét.
  • Potenciál a Személyes Stílushoz: Jó állapotú, de felújítási lehetőségekkel, ez az ingatlan egy vászon, amely várja kreatív elképzeléseidet.

Befektetési Kiemelések:

  • Kedvező Ár: 349 000 € áron, vonzó lehetőség okos vásárlók számára, akik értéket keresnek a keresett Costa del Sol régióban.
  • Sokoldalú Használat: Ideális nyaralóházaként, bérbeadási befektetésként, vagy kényelmes lakásként.

Miért Los Boliches?

Los Boliches Fuengirola népszerű részén található a Costa del Sol-on, híres gyönyörű homokos strandjairól, kiváló étkezési lehetőségeiről és vibráló helyi kultúrájáról. Ez a bájos város ötvözi a tengerparti élet nyugalmát és a városi kényelmet. Sétálj végig a nyüzsgő sétányon, élvezd az ínycsiklandó tapas bárak egyikét, vagy tegyél egy rövid kirándulást a közeli látnivalókhoz, mindez könnyen elérhető.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy darab paradicsomot birtokolj Los Boliches-ben! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy egyeztess egy megtekintést, és kezd el megálmodni új tengerparti életstílusodat.

Térkép