Egyedülálló Lehetőség: Eladó egy Lélegzetelállító 350 Hektáros Tölgyerdő

Lépjen be a természet szépsége és kiaknázatlan lehetőségek világába ezzel a rendkívüli tölgyerdő birtokkal Borsod megyében, Magyarországon. Az impozáns 350 hektáros terület igazi paradicsom a természetkedvelők, befektetők és természetvédők számára egyaránt. Érett tölgyfáival és jelentős faanyag-kibocsátásával ez a birtok esztétikai nagyszerűséget és jövedelmező lehetőségeket egyaránt kínál.

Tulajdonságok:

  • Kiterjedt Erdő: A 350 hektáros (kb. 864 aker) tölgyerdő a nyugalom és a természet szépségének menedéke.
  • Érett Fák: Az erdő lenyűgöző tölgyfák gyűjteményének ad otthont, amelyek 80-100 évesek, így időtlen és fenséges tájat alkotnak.
  • Faanyag-Kibocsátás: Az erdő körülbelül 63,000 köbméter kitermelhető faanyagot tartalmaz, amely jelentős gazdasági potenciált kínál, miközben megőrzi az erdő ökológiai értékét.
  • Sokszínű Ökoszisztéma: A birtok gazdag biodiverzitást támogat, élőhelyet biztosít különféle vadon élő állatoknak és hozzájárul a régió ökológiai egyensúlyához.
  • Befektetési Potenciál: Jelentős faanyagforrásaival és kiváló elhelyezkedésével az erdő fenntartható erdőgazdálkodás, ökoturizmus vagy természetvédelmi projektek számára ígéretes befektetési lehetőséget képvisel.
  • Kiváló Elhelyezkedés: Borsod megye festői környezetében található birtok könnyen megközelíthető, miközben megőrzi csendes és eldugott jellegét.

Regionális Leírás: Borsod Megye, Magyarország

Borsod megye, amely Magyarország északi részén helyezkedik el, híres tájképi szépségéről és gazdag kulturális örökségéről. Ez a régió a természetes tájak és a történelmi báj keverékét kínálja, így vonzó helyszín azok számára, akik nyugalmat és kulturális élményeket keresnek egyaránt.

  • Természeti Szépség: Borsod megye jellegzetessége a hullámzó dombok, buja erdők és festői vidéki tájak. A tölgyerdő birtok a régió természetes vonzerejének kiemelkedő példája, csodálatos kilátásokkal és békés menedékkel az urbanizált élettől.
  • Kulturális Örökség: A régió gazdag történelemmel rendelkezik, bájos városokkal és falvakkal, amelyek a tradicionális magyar építészetet és kultúrát tükrözik. Fedezze fel a helyi nevezetességeket, történelmi helyszíneket és kulturális fesztiválokat, amelyek ünneplik a terület örökségét.
  • Szabadidős Tevékenységek: Élvezze a különféle kültéri tevékenységeket, mint például túrázás, madármegfigyelés és természetfotózás. A változatos táj számos lehetőséget kínál a természet megismerésére és élvezetére.
  • Hozzáférhetőség: Borsod megye jól kapcsolódik közúton és vasúton, lehetővé téve a könnyű hozzáférést a nagyobb városokhoz, mint Miskolc és Budapest. Ez biztosítja, hogy bár élvezheti a birtok elzárt jellegét, a városi szolgáltatások és kényelmi lehetőségek is könnyen elérhetők.

Akár figyelemre méltó befektetési lehetőséget keres, akár privát természetközeli menedéket, vagy szeretne hozzájárulni a természetvédelemhez, a borsodi tölgyerdő birtok egy páratlan kincs. Ölelje át e különleges ingatlan szépségét és potenciálját még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk most, hogy többet megtudjon erről az egyedülálló birtokról és időpontot egyeztessen a privát megtekintéshez!

Térkép