Lélegzetelállító Villa Eladó a Csendes Valdeperales Területen

Fedezze fel a nyugodt élet báját ezzel a kivételes villával Coín Valdeperales területén. Egy generálisan 3,000 m²-es telken elhelyezkedő ingatlan, amely tökéletesen ötvözi a kényelmet, funkcionalitást és a természeti szépséget. 390,000 €-os áron ez egy ritka lehetőség, hogy egy darabot birtokoljon a paradicsomból.

Ingatlan Kiemelések:

  • Tágas Élettér: 100 m² gondosan megtervezett lakóterület két kényelmes hálószobával, köztük egy fő hálószobával beépített szekrénnyel és saját fürdőszobával.
  • Elegáns Belső Terek: Világos és légies nappali klasszikus kandallóval és modern légkondicionálóval, amely biztosítja a kényelmet az év minden szakában.
  • Gurmán Konyha: Egy önálló konyha, teljesen felszerelve és bútorozva, bájos kis étkezősarokkal, amely nagy ablakokkal van körülvéve, hogy bőséges természetes fényt engedjen be.
  • Privát Oázis: Élvezze a zökkenőmentes beltéri és kültéri életet közvetlen hozzáféréssel a teraszról egy 40 m²-es privát medencéhez – tökéletes pihenésre vagy szórakoztatásra.

További Jellemzők:

  • Fedett Garázs: Két jármű számára elegendő hely, valamint egy további galériás tárolóterület.
  • Kultivációs Terület: Kiterjedt területek saját kultivációs területtel és különféle gyümölcsfákkal.
  • Vízmedence: Saját vízmedence, amely fokozza az ingatlan nyugodt légkörét.
  • Közelség: Kevesebb mint 10 percnyire Coíntól, ideális egyensúlyt kínálva a visszavonulás és a helyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés között.

A Valdeperales és Coín Területről

A festői Valdeperales területén elhelyezkedő villa békés menedéket nyújt természetes szépséggel körülvéve. A régió híres buja tájairól és nyugodt légköréről, így ideális helyszín azok számára, akik nyugalmat keresnek, miközben közel maradnak Coín kényelmi szolgáltatásaihoz.

Coín, Andalúzia szívében fekvő bájos település, gazdag kulturális örökségéről és vibráló közösségéről ismert. Élvezze a helyi piacokat, a hagyományos spanyol konyhát és a különféle szabadidős tevékenységeket. A település tökéletes egyensúlyt nyújt a pihenés és a kultúra között, így kívánatos célpont mind a lakosok, mind a látogatók számára.

Megjegyzés: A Junta de Andalucía 218-2005. október 11-i rendelete értelmében a közjegyzői, nyilvántartási és ITP költségek nincsenek benne az árban.

Élvezze a lehetőséget, hogy birtokba vegye ezt a varázslatos villát, és merüljön el Valdeperales nyugodt szépségében. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy időpontot egyeztessen a megtekintéshez és tapasztalja meg ezt a kivételes ingatlant személyesen!

Térkép