Fedezze Fel Álom Vidéki Menedékét La Alqueria-ban, Mijasban!

Lehetőség Koppan! Fedezze fel a vidéki élet báját ezzel az alapvető vidéki házzal, amely a festői La Alqueria területén található Mijasban. Ideális hétvégi kiruccanásokhoz vagy egész évben tartó nyugalomhoz, ez az ingatlan egyedi kombinációját kínálja a rusztikus bájnak és a modern kényelemnek.

Ingatlan Jellemzői:

  • Tágas 3 000 m²-es Telek: Élvezze az akár 5 teraszos szint szabadságát, ideális gyümölcsfák, olajfák és gyümölcsöskert termesztéséhez, vagy saját állatok tartásához. Teljesen kerítéssel elkerített a magánélet és biztonság érdekében.
  • Bájos Vidéki Ház: Tartalmaz egy üdvözlő teraszt kültéri konyhával és grillező területtel—tökéletes szórakoztatáshoz és családi összejövetelekhez.
  • Privát Medence: Pihenjen és relaxáljon saját kis medencéjében, amely frissítő menedéket nyújt a meleg napokon.
  • Bőséges Élettér: Világos és légies nappali-étkező, nagy, önálló konyha külső hozzáféréssel, 2 kényelmes hálószoba és jól felszerelt fürdőszoba.
  • Bővítési Lehetőség: Használja ki a pincében található száraz kutat, amely a nappaliból megközelíthető, további szobák vagy kreatív terek kialakítására.
  • Kényelem: Csak 10 perc a strandhoz, 25 perc a repülőtérhez, és 30 perc Málaga és Marbella központjához.

Ez a vidéki ház nem csupán egy ingatlan; ez egy lehetőség, hogy saját nyugodt menedékét hozzon létre egy kívánatos helyszínen. Akár egy békés menedéket keres, akár egy élénk bázist a környező szépség felfedezéséhez, ez egy lehetőség, amit nem érdemes kihagyni.

Cselekedjen most, hogy az álomháza az Öné legyen! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy ütemezzen egy látogatást és tapasztalja meg mindazt, amit ez a különleges ingatlan kínál.

A Régióról:

La Alqueria – Mijas

Mijas elbűvölő dombjaiban elhelyezkedő La Alqueria a hagyományos andalúz báj és a kortárs kényelem csodálatos keveréke. Ez a nyugodt terület híres lenyűgöző természeti szépségéről, amely panorámás kilátást kínál a környező vidékre és a Földközi-tengerre.

  • Festői Szépség: Tapasztalja meg La Alqueria nyugodt tájait és buja zöld növényzetét, tökéletes azok számára, akik szeretik a természetet és a szabadtéri tevékenységeket.
  • Kulturális Gazdagság: Fedezze fel a közeli Mijas Pueblo-t, egy festői falut, amely híres fehérre meszelt házairól, keskeny utcáiról és vibráló helyi kultúrájáról.
  • Kényelmes Hozzáférés: Élvezze a könnyű kapcsolódást a nagyobb városokhoz, mint Mijas Pueblo, Las Lagunas, El Coto, Málaga és Marbella, így ideális helyszín a pihenéshez és a felfedezéshez.
  • Szolgáltatások Közelében: Használja ki a helyi üzletek, éttermek és alapvető szolgáltatások gyors elérhetőségét, miközben megőrzi a nyugodt, vidéki környezetet.

La Alqueria egyedi kombinációt kínál a nyugalom és az elérhetőség között, így tökéletes háttér az Ön vidéki élet álmaihoz.

Fedezze fel az ideális helyszínt új otthonához ebben a lenyűgöző Mijas-i régióban.

Térkép