Kiváló 400 hektáros mezőgazdasági birtok Dél-Magyarországon, Szeged közelében!

Ez egy páratlan lehetőség, hogy tulajdonosa legyen egy 400 hektáros, kiváló minőségű mezőgazdasági területnek Dél-Magyarország szívében, az ország legtermékenyebb régiójában. Ez a kiterjedt birtok, amely tökéletes nagyszabású mezőgazdasági tevékenységekhez, agrárvállalkozásokhoz vagy fenntartható projektekhez, a méret, minőség és elhelyezkedés egyedülálló kombinációját kínálja. A nyüzsgő Szeged városától csak egy rövid autóútra található, ez a stratégiailag elhelyezkedő birtok kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik befektetnének Magyarország virágzó mezőgazdasági szektorába.

Fő jellemzők:

• 400 hektár gazdag, szántóföldi terület, amely kiválóan alkalmas különféle növények, mint például búza, kukorica, napraforgó termesztésére. • Közelség Szegedhez, Magyarország harmadik legnagyobb városához, amely kiváló infrastruktúrát, munkaerőt és kereskedelmi létesítményeket kínál. • Öntözésre előkészített terület, természetes vízforrások közelsége biztosítja a hatékony vízgazdálkodást és az egész éves gazdálkodást. • Nagyszabású mezőgazdasági projektek megvalósításának lehetősége, például biogazdálkodás, szőlészet, állattenyésztés vagy akár megújuló energiaforrások, mint a nap- vagy szélerőművek fejlesztése. • Kiváló hozzáférhetőség nagyobb autópályákon és vasúti hálózaton keresztül, amely biztosítja az áruk egyszerű szállítását hazai és nemzetközi piacokra. • A terület Magyarország „kenyérkosarának” része, mely híres a magas hozamairól és kiváló termelési feltételeiről.

Régió Leírása:

Kisszállás Dél-Magyarország szívében található, egy mezőgazdasági termelékenységéről és gazdag kulturális örökségéről ismert területen. A nagyobb Bács-Kiskun megye részeként, ez a nyugodt falu csak egy karnyújtásnyira található Szegedtől, Magyarország egyik legdinamikusabb városától. Szeged híres mediterrán hangulatáról, lenyűgöző építészetéről és pezsgő kulturális életéről, amely vonzza a látogatókat és befektetőket egyaránt.

Dél-Magyarország mérsékelt éghajlata hosszú, meleg nyarakkal kedvez a mezőgazdasági tevékenységeknek. A régió híres a mezőgazdasági termékeiről, beleértve a búzát, a kukoricát és a napraforgót, és Magyarország egyik legtermékenyebb mezőgazdasági területének számít.

Kisszállás ideális azok számára, akik békés vidéki életre vágynak, miközben könnyen elérhető közelségben maradnak a városi kényelmekhez. A régió otthont ad számos természetvédelmi területnek, parkoknak és rekreációs helyszíneknek, amelyek gyönyörű környezetet biztosítanak a természet szerelmeseinek. Szeged közelségével a lakosok és a látogatók élvezhetik a városi élet nyüzsgését, a fesztiválokat, a gourmet éttermeket, valamint a történelmi és kulturális látnivalókat.

Kisszálláson egyszerre élvezheti a termékeny földet és a békés vidéki életet, miközben csupán egy rövid autóútra van Magyarország egyik legdinamikusabb városi központjától.

Éghajlat:

Éves átlagos csapadékmennyiség: Szeged térsége évente általában 500-600 mm csapadékot kap, bár ez évről évre változhat aszályok vagy különösen csapadékos időszakok miatt. • Szezonális csapadékminták:

  • Tavasz (március-május): Mérsékelt csapadék, havonta 50-60 mm. A május gyakran csúcsidőszak a tavaszi zivatarok miatt.
  • Nyár (június-augusztus): Általában forró, és az esőzések gyakran viharokkal járnak. A csapadékmennyiség 40-70 mm között mozog, június a legcsapadékosabb.
  • Ősz (szeptember-november): Az esőzések csökkennek, ahogy közeledik az ősz. Szeptemberben még 40-50 mm eső hullhat, de novemberre ez 30-40 mm-re csökken.
  • Tél (december-február): A tél hideg és száraz, a havi csapadék 30-40 mm alatt marad, ami időnként hóval keveredik.

Ár és Feltételek:

  • Eladási ár: 18.800 euró hektáronként (összesen 7.520.000 euró)
  • Vevői jutalék: 3% + ÁFA

További részletekért és a helyszín terveiért kérjük, vegye fel a kapcsolatot ingatlanirodánkkal a info@immocorso.com címen!

Térkép