Fedezze fel Fuengirola Szívét: Elsőrangú Befektetési Lehetőség

Tárja fel ennek a kivételes épületnek a potenciálját, amely Fuengirola vibráló központjában található. Tökéletesen elhelyezkedve, mind kereskedelmi, mind lakó célra, ez az ingatlan egyedi befektetési lehetőséget kínál, széleskörű növekedési és testreszabási lehetőségekkel.

Az Ingatlan Főbb Jellemzői:

• Ár: 483 500 € • Kereskedelmi Tér: Az alsó szint ideális egy üzleti vállalkozás vagy kiskereskedelmi létesítmény számára, biztosítva a magas láthatóságot és a gyalogos forgalmat.

• Lakó Jellemzők:

o Első Emeleti Lakás: Tágas, 3 hálószobás lakás, amely kényelmes életet biztosít:  1 Teljes Fürdőszoba  1 További WC  Teljesen Felszerelt Konyha  Tágas Nappali  Bájos Terasz a kültéri pihenéshez  Privát Erkély a kilátások élvezetéhez o Tetőterasz: Egy hangulatos tér 3 napkollektorral az öko-barát energia érdekében és egy dedikált helyiség a mosógép számára. • Fejlesztési Lehetőségek: Ez az új építésű ingatlan egyedi előnyt nyújt a következőkkel: o Lehetőség a földalatti parkoló szint hozzáadására o Potenciál további emeletek hozzáadására (földszint + 2 emelet + tetőtér)

Miért Fuengirola? Fuengirola, amely a lenyűgöző Costa del Sol-on található, híres élénk légköréről és gyönyörű mediterrán tengerpartjáról. Ez a város gazdag kulturális örökséggel, kiváló szolgáltatásokkal és virágzó helyi gazdasággal rendelkezik. Történelmi báj és modern kényelmek keveréke révén Fuengirola keresett célpont mind a lakosok, mind a befektetők számára.

• Kiváló Elhelyezkedés: A város szívében helyezkedik el, közel a kiváló éttermekhez, boltokhoz és szórakozási lehetőségekhez. • Gyönyörű Strandok: Élvezze a napot és a tengert a festői strandokon, amelyek csak egy rövid sétára vannak. • Kiváló Közlekedési Kapcsolatok: Kényelmes hozzáférés a tömegközlekedéshez és főbb utakhoz, megkönnyítve a közlekedést és utazást. • Élettel Teli Közösség: Kapcsolódjon egy sokszínű és barátságos helyi közösséghez, amelyet számos fesztivál, esemény és kulturális aktivitás gazdagít.

Ez az épület nemcsak szilárd alapot biztosít különféle üzleti és lakó projektekhez, hanem egy egyedi lehetőséget kínál, hogy részese legyen Fuengirola dinamikus életstílusának. Ragadja meg ezt a lehetőséget, hogy befektessen egy ingatlanba, amely jelentős potenciállal rendelkezik Spanyolország egyik legvonzóbb tengerparti városában!

Térkép