Gyönyörű Félkész Sorház Los Pacos Szívében

Fedezze fel ezt a bájos félkész sorházat Los Pacos egyik legkeresettebb területén, amely tökéletes választás családoknak vagy azoknak, akik nyugodt, mégis jól kapcsolódó környezetben keresnek otthont. Ez a független ház a külvárosi élet legjobbjait kínálja a városi kényelmi szolgáltatások közelségében, és készen áll arra, hogy új szentélyévé váljon.

Főbb jellemzők:

• Ár: 469 000 € • Kiváló Elhelyezkedés: Los Pacos alsó részén található, mindössze néhány lépésre az összes alapvető szolgáltatástól – iskolák, boltok, bárok, éttermek és tömegközlekedés. • Tágas Elrendezés: Két szinten elterülő ház, bőséges hellyel a kényelmes élethez. o 5 nagy hálószoba: Tökéletes egy növekvő család számára, vagy egy hálószoba átalakítható irodává vagy dolgozószobává. o 3 jól felszerelt fürdőszoba: Kényelmesen elhelyezve a család és a vendégek számára.

• Bájos Kültéri Terek:

o Elülső terasz: Ideális reggeli kávéhoz vagy esti pihenéshez. o Privát hátsó kert: Csendes hely a kertészkedéshez, szabadtéri étkezéshez, vagy egyszerűen a friss levegő élvezetéhez.

• Belső Terek:

o Világos és légies nappali, hangulatos kandallóval, tökéletes családi összejövetelekhez vagy csendes estékhez. o Különálló konyha: Teljesen felszerelt és tágas, ideális étkezések előkészítéséhez és barátok fogadásához.

• Kényelem és Kényelmi Szolgáltatások:

o Légkondicionáló kiválasztott szobákban, biztosítva a kényelmes környezetet egész évben. o Közel az iskolákhoz, így ideális családok számára. o Közeli bárok és éttermek, tökéletes szórakozási lehetőségek otthon közelében.

További Előnyök:

• Virtuális túrák elérhetők: Nem tud személyesen ellátogatni? Virtuális túrákat kínálunk, hogy kényelmesen felfedezhesse ezt a fantasztikus ingatlant. • Kész költözésre: Kiváló elhelyezkedésével és gondosan megtervezett elrendezésével ez a ház készen áll új tulajdonosára.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy gyönyörű otthont Los Pacosban! További információkért vagy látogatás ütemezéséhez lépjen kapcsolatba velünk még ma.

A Los Pacosról

Los Pacos, mindössze néhány percre Fuengirola pezsgő központjától, egy bájos lakónegyed, amely barátságos légköréről és erős közösségi érzéséről ismert. Tökéletes egyensúlyt kínál a nyugalom és a kényelem között, ideális választás családok, nyugdíjasok vagy bárki számára, aki élvezni szeretné a nyugodtabb életstílust anélkül, hogy lemondana az alapvető kényelmi szolgáltatások könnyű elérhetőségéről.

Miért válassza Los Pacost?

• Kiváló Közlekedési Kapcsolatok: Jól kapcsolódik buszjáratokkal és rövid autóútra van a fő part menti autópályáktól, így könnyen elérheti a közeli városokat, strandokat és a nyüzsgő Málaga vagy Marbella városokat. • Kiváló Iskolák: A terület ismert neves nemzetközi és helyi iskoláiról, amelyek vonzzák a családokat az egész világból. • Szabadidős Szolgáltatások: Parkok, fitneszközpontok és sétányok, amelyek lehetőséget nyújtanak az aktív életmódra és a szabadban való időtöltésre. • Kulturális Sokszínűség: Los Pacos egy keveréke a helyieknek és a külföldieknek, gazdag multikulturális közösséget alkotva, amely élvezi a különféle nemzetközi konyhákat, fesztiválokat és kulturális eseményeket.

Akár egy nyugodt visszavonulásra, akár egy családbarát közösségre vágyik, ahol minden kényelem könnyen elérhető, Los Pacos tökéletes helyszínt kínál egy magas színvonalú életstílushoz a Costa del Solon.

Térkép