Bájos andalúziai villa kiemelkedő helyen

Fedezze fel az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációját ezzel a lenyűgöző andalúz stílusú villával, amely egyedi és sokoldalú életmódot kínál. A Torremolinos és Churriana közötti nyugodt környezetben található ingatlan gondos elrendezésével és kiváló felszereltségével sokféle igényt kielégít.

Ingatlan kiemelkedő tulajdonságai:

• Tágas lakóterek: A villa főépülete két különálló szinttel rendelkezik, amelyek önállóan is használhatók, így tökéletes választás lehet bővített családok számára vagy bérbeadási lehetőségként.

o Alsó szint:

Két hangulatos hálószoba, amelyek közül az egyik saját fürdőszobával és zuhanyzóval rendelkezik, a másik pedig káddal. Tágas nappali elektromos redőnyökkel a további kényelem érdekében. Nagy konyha kamrával, amely tökéletes a kulináris élvezetek kedvelőinek.

o Felső szint:

Külső lépcsőn megközelíthető, terasszal, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a tengerre és a hegyekre. Két további hálószoba és egy teljes fürdőszoba káddal. Minden hálószoba beépített szekrényekkel rendelkezik, amelyek bőséges tárolóhelyet biztosítanak.

• Független apartman: A privát medence mellett található ez az önálló egység, amely saját konyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik – ideális vendégek fogadására vagy bérbeadásra.

• Kültéri oázis: Gyönyörűen parkosított kert gyümölcsfákkal, ragyogó privát medencével, amely tisztítórendszerrel van ellátva, valamint bőséges hely a pihenéshez és szórakozáshoz.

• További jellemzők:

o Garázs 5 jármű számára, amely biztosítja a kényelmet és a biztonságot. o Napelemek a hatékony vízmelegítéshez, amelyek növelik az ingatlan környezetbarát vonzerejét.

A régióról:

Ez a villa egy kiemelt helyen fekszik Torremolinos és Churriana között, nyugodt visszavonulást kínálva, miközben közel van a környékbeli városok pezsgő szolgáltatásaihoz. • Torremolinos: Gyönyörű strandjairól, pezsgő éjszakai életéről és kiváló étkezési lehetőségeiről ismert város, amely gazdag kulturális élettel és barátságos légkörrel várja a látogatókat. • Churriana: Egy nyugodtabb tempójú város, Churriana hagyományos andalúz báját helyi piacok, történelmi helyszínek és barátságos közösség jellemzi.

Az itt lakás azt jelenti, hogy élvezheti egy lakóövezet nyugalmát, miközben könnyedén elérheti a közeli városok dinamikus élményeit. Legyen szó családi otthonról, nyaralási helyről vagy befektetési lehetőségről, ez a villa kivételes értéket és sokoldalúságot kínál.

Térkép