Lenyűgöző Andalúz Gyöngyszem

Fedezzen fel egy kivételes lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy gyönyörűen megőrzött, hagyományos andalúz otthont, amely tökéletesen ötvözi a tágas tereket, a karaktert és a nyugalmat. Ez a figyelemre méltó ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy életmód választása, amely Arriate határában, egy csendes és előkelő környezetben helyezkedik el. Íme, miért érdemes megtekinteni ezt az ingatlant:

• Tágas lakótér: 5 nagyméretű hálószoba és 3,5 fürdőszoba biztosítja, hogy bőven legyen hely családnak és vendégeknek. Az elegáns nappali és étkező ideális helyszín a pihentető estékhez és a vidám összejövetelekhez. • Jól felszerelt konyha: Élvezze a főzést egy tágas és funkcionális konyhában, amelyet a kényelem és a könnyedség jegyében terveztek. • Sokoldalú terek: A pincével és garázzsal együtt bőséges hely áll rendelkezésre tárolásra, hobbikra vagy akár műhely kialakítására. • Kültéri oázis: Lépjen ki egy bájos teraszra és egy privát medencéhez – tökéletes a napsütéses napok és a nyugodt esték élvezetére a természet közelségében. • Természeti szépség: A Sierra de las Nieves és a Grazalema természetvédelmi parkok közelében fekvő helyszín a kerékpározás és a túrázás szerelmeseinek paradicsoma, számos ösvénnyel és lenyűgöző kilátásokkal. • Kiváló elhelyezkedés: Mindössze 8 km-re a bájos és történelmi Ronda városától, valamint kevesebb mint egy órás autóútra a Costa del Soltól, ez az ingatlan tökéletes egyensúlyt teremt az elvonulás és a megközelíthetőség között. • Kivételes érték: 450 000 eurós árával ez az otthon hihetetlen értéket képvisel egy rendkívül keresett területen. Ritka lehetőség azok számára, akik nyugodt menedéket keresnek, amely könnyen elérhető a természet és a városi kényelem számára is.

A régióról:

Arriate, amely Ronda északi részén, kevesebb mint egy órára található a Costa del Soltól, egy festői falu, amely a vidéki Andalúzia esszenciáját hordozza magában. A Sierra de las Nieves és a Grazalema természetvédelmi parkok lenyűgöző tájai veszik körül, ez a régió a szabadtéri tevékenységek kedvelőinek menedéke, számos túra- és kerékpárútvonalat kínál a hullámzó dombok és buja erdők közepette.

A történelmi Ronda városa, mindössze rövid autóútra, híres drámai sziklafalas fekvéséről és ikonikus Puente Nuevo hídjáról. Ez a bájos város gazdag kulturális örökséggel, élénk helyi piacokkal és változatos étkezési lehetőségekkel büszkélkedhet, amelyek bemutatják az andalúz konyha legjavát.

Akár a vidék nyugalmát, akár a közeli Ronda kulturális vonzerejét keresik, ez a terület egyedülálló keveréke a pihenésnek és a kalandnak, tökéletes helyszínt kínálva új otthonának.

Térkép